Centraal Beheer Achmea uitvaartverzekering

Centraal Beheer uitvaartverzekering

Met de Centraal Beheer Achmea uitvaartverzekering worden financiële zorgen van nabestaanden ten aanzien van de uitvaart voorkomen. Tegen een aantrekkelijke premie is het mogelijk om de Centraal Beheer Achmea uitvaart verzekering af te sluiten. Aangezien elke verzekerde weer andere wensen kan hebben met betrekking tot de uitvaart, keert deze verzekeraar meteen na het overlijden van de verzekerde een geldbedrag uit. De uitvaartverzekering biedt in elk geval meerdere mogelijkheden en voordelen.

Uitvaartverzekering

Met de verzekering Centraal Beheer Achmea uitvaart kunnen de nabestaanden het uitgekeerde geldbedrag na het overlijden van de verzekerde naar eigen inzicht besteden. De nabestaanden kunnen de uitvaart daarmee op persoonlijke wijze invulling geven zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de kosten. Het is mogelijk om bij de Centraal Beheer Achmea uitvaart verzekering zelf als verzekerde de hoogte van het te verzekeren bedrag vast te stellen. Overigens is het mogelijk om het verzekerde bedrag elk jaar met drie procent te verhogen. Dan blijft de verzekering voor de uitvaart in elk geval waardevast. Kinderen in de leeftijd tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd op de polis tot een bedrag van 2.000 euro.

Hulp bij overlijden

Naast dat er sprake is van het uitkeren van een bedrag na het overlijden van een verzekerde met de Centraal Beheer Achmea uitvaart, wordt er door deze verzekeraar ook hulp aan nabestaanden geboden indien er sprake is van overlijden van de verzekerde. De dienstverlening met de Centraal Beheer Achmea uitvaart verzekering houdt dus meer in dan alleen maar het uitkeren van een geldbedrag. Dag en nacht staan er namelijk medewerkers klaar om service te bieden bij zaken rondom het overlijden van de verzekerde.

De meest voordelige Uitvaartverzekeringen

PolisvoorwaardenMeerUitkeringJaarpremie T85 vanaf:Premie
yarden 8,9 informatie € 8.000,- € 7,94
dela 8,5 informatie € 8.750,- € 7,97
monuta 8,4 informatie € 8.500,- € 8,15
ardanta 8,2 informatie € 8.000,- € 8,33
pcuitvaart 8.3 informatie € 8.000,- € 8,34

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

uitvaartverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies
- Jan

Prima geregeld

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk