Uitvaartverzekeraar DELA start nieuw initiatief

Uitvaartverzekeraar DELA start nieuw initiatief

DELA is als uitvaartverzekeraar een nieuw initiatief gestart om iedereen in Nederland te inspireren met het motto ‘Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat’. Dit initiatief is een vervolg van de succesvolle actie met het motto ‘Waarom wachten met iets moois zeggen als het ook vandaag kan’. Het doel was om mensen in Nederland mooie woorden met elkaar te laten delen, maar het nieuwe initiatief reikt nog wat verder. DELA is een organisatie waar consumenten uitvaartverzekeringen kunnen afsluiten en de coöperatie is in combinatie met het verzorgen van uitvaarten groot geworden.

Visie van DELA
De visie die gehanteerd wordt door DELA, is om in het leven van verzekerden een rol te kunnen spelen. Om die reden zijn er in de afgelopen jaren naast de uitvaartverzekeringen talloze andere producten en diensten ontwikkeld. Daarbij kan er gedacht worden aan het aanbod van spaarverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen.

Ook maakt een notarisservice tegenwoordig onderdeel uit van het dienstenpakket van deze uitvaartverzekeraar. Dat geldt ook voor diensten als hulp bij voogdij, erven en schenken. Doordat DELA groot is geworden, kunnen al deze aanvullende producten en diensten door de coöperatie worden aangeboden.

Verbondenheid
Het nieuwe initiatief leidt tot verbondenheid, waarbij datgene wat je meegeeft aan anderen ook na het overlijden nog een rol van betekenis speelt. Dat kan iedereen ook zelf ervaren die bijvoorbeeld in het verleden van ouders en omgeving zaken heeft meegekregen die in het geheugen zijn opgeslagen. Tradities, maar zeker ook levenslessen kunnen aan de volgende generatie worden doorgegeven, zodat deze niet verloren gaan.

In de komende periode gaat DELA mensen inspireren met documentaires. In de documentaires zijn echte mensen te zien die op een oprechte en eerlijke wijze vertellen wat zij graag aan hun kinderen mee willen geven in het leven. Iedereen kan vervolgens meedoen om het initiatief tot een succes te maken. Er is op de website van DELA een speciale pagina beschikbaar, waar inspirerende voorbeelden worden gegeven, maar waar ook de mogelijkheid wordt geboden om zelf een boodschap te delen met de rest van de bezoekers.

Het nieuwe initiatief reikt nog wat verder dan het vorige, zoals eerder al even werd aangehaald. Het houdt namelijk niet op bij het meegeven van mooie woorden. Mensen worden namelijk ook geprikkeld om na te denken over de toekomst. DELA kan helpen om zaken nu alvast te regelen. De verzekeraar beschikt over een kennis en ervaring die via de dienstverlening gedeeld wordt met anderen.

Bij DELA staat op basis van dit initiatief alles in het teken van doorgeven. Zo wordt de kennis en ervaring in de service en dienstverlening doorgegeven aan klanten. Met betrekking tot de uitvaart kunnen nu al zaken worden vastgelegd als daar behoefte aan bestaat door bijvoorbeeld een uitvaartverzekering af te sluiten. De dienstverlening reikt echter ook verder dan dat, want het productaanbod biedt steeds meer mogelijkheden om te profiteren van zaken die bij leven geregeld dienen te worden. Wie meer informatie wil over dit initiatief kan daarvoor terecht op speciale pagina op de website van DELA.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.