Ardanta uitvaartverzekering

Specialist in uitvaartverzekeringen

Keuze uit verzekeringsvormen

Goede service

Geschikte producten

Optimale dienstverlening

Ardanta Uitvaartverzekering

Bekijk hier onze actuele uitvaartverzekering top 5. Een uitvaart is kostbaar en het is verstandig om u direct te verzekeren zodat u nabestaanden niet met grote onvoorziene kosten achterblijven. Hier vindt u de meest voordelige uitvaartverzekeringen.

Geld Garant Uitvaartplan

Geld Garant Uitvaarplan is een van de vormen van een Ardanta uitvaartverzekering. Bij deze polis wordt er geld uitgekeerd als er voor de uitvaart kosten worden gemaakt. Er kan voor premiebetaling worden gekozen of voor het betalen via een koopsom die van de leeftijd afhankelijk is. Deze Ardanta uitvaartverzekering biedt het voordeel dat de verzekerde alles zelf kan bepalen ten aanzien van de uitvaart, waarbij er geen verplichting geldt voor het afnemen van standaarddiensten. Zo is het ook mogelijk om vanuit Nederland in het buitenland begraven te worden.

 

Bij het afsluiten van deze Ardanta uitvaartverzekering wordt de gelegenheid geboden om zelf te bepalen wie het verzekerde bedrag na het overlijden dient te ontvangen. Er geldt een vrije keuze voor de besteding van het bedrag.

Zorg Garant Uitvaartplan

De Ardante uitvaartverzekeringen kent het Zorg Garant Uitvaartplan, waarbij de zekerheid wordt geboden dat de basis op een goede manier wordt verzorgd. Naast de basis wordt echter ook de gelegenheid gegeven om persoonlijke wensen in te vullen. Het is namelijk mogelijk om daarvoor extra geld te reserveren. De inhoud van het pakket is uitgebreid en bestaat uit basisdiensten.

 

Bij de basisdiensten kan er gedacht worden aan het verzorgen van de overledenen, maar ook aan een kist, rouwbrieven, rouwauto en aan de uitvaartleider en vier dragers. Het graf en de grafrechten zijn overigens ook meeverzekerd bij dit plan net als het gebruik van de aula en de koffie na de uitvaart. Er geldt wel een maximumbedrag hiervoor.

De meest voordelige uitvaartverzekeringen

PolisvoorwaardenMeerUitkeringJaarpremie T85 vanaf:Premie
yarden 8,9 informatie € 8.000,- € 7,94
dela 8,5 informatie € 8.750,- € 7,97
monuta 8,4 informatie € 8.500,- € 8,15
ardanta 8,2 informatie € 8.000,- € 8,33
pcuitvaart 8.3 informatie € 8.000,- € 8,34

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

uitvaartverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies
- Jan

Prima geregeld

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk