Ardanta uitvaart

De Ardanta uitvaartverzekering bestaat uit verschillende verzekeringsvormen, zodat er altijd een passende keuze voor een polis kan worden gemaakt. De keuze kan gebaseerd worden op de persoonlijke wensen en de individuele situatie. Bij de keuze voor het afsluiten van een Ardanta uitvaartverzekering wordt bovendien voorkomen dat nabestaanden na het overlijden met hoge kosten voor de uitvaart worden geconfronteerd. Er kan uit drie verzekeringsvormen een keuze worden gemaakt, namelijk uit het Geld Garant Uitvaartplan, Zorg Garant Uitvaartplan en Geld Geregeld Uitvaartplan.

• Specialist in uitvaartverzekeringen
• Keuze uit verzekeringsvormen
• Goede service
• Geschikte producten
• Optimale dienstverlening

Geld Garant Uitvaartplan
Geld Garant Uitvaarplan is een van de vormen van een Ardanta uitvaartverzekering. Bij deze polis wordt er geld uitgekeerd als er voor de uitvaart kosten worden gemaakt. Er kan voor premiebetaling worden gekozen of voor het betalen via een koopsom die van de leeftijd afhankelijk is. Deze Ardanta uitvaartverzekering biedt het voordeel dat de verzekerde alles zelf kan bepalen ten aanzien van de uitvaart, waarbij er geen verplichting geldt voor het afnemen van standaarddiensten. Zo is het ook mogelijk om vanuit Nederland in het buitenland begraven te worden.

Bij het afsluiten van deze Ardanta uitvaartverzekering wordt de gelegenheid geboden om zelf te bepalen wie het verzekerde bedrag na het overlijden dient te ontvangen. Er geldt een vrije keuze voor de besteding van het bedrag.

Zorg Garant Uitvaartplan
De Ardante uitvaartverzekeringen kent het Zorg Garant Uitvaartplan, waarbij de zekerheid wordt geboden dat de basis op een goede manier wordt verzorgd. Naast de basis wordt echter ook de gelegenheid gegeven om persoonlijke wensen in te vullen. Het is namelijk mogelijk om daarvoor extra geld te reserveren. De inhoud van het pakket is uitgebreid en bestaat uit basisdiensten.

Bij de basisdiensten kan er gedacht worden aan het verzorgen van de overledenen, maar ook aan een kist, rouwbrieven, rouwauto en aan de uitvaartleider en vier dragers. Het graf en de grafrechten zijn overigens ook meeverzekerd bij dit plan net als het gebruik van de aula en de koffie na de uitvaart. Er geldt wel een maximumbedrag hiervoor.