Yarden uitvaartverzekering

Yarden uitvaartverzekering

Een Yarden uitvaartverzekering is een polis, waarbij geen verzekerd bedrag wordt uitgekeerd. In plaats van dat er een bedrag aan de nabestaanden beschikbaar wordt gesteld, kunnen de nabestaanden rekenen op de persoonlijke dienstverlening en producten van Yarden. De uitvaartverzekering kent een uiterst lage premie en er wordt daarbij van de wensen van de verzekerde uitgegaan bij het vaststellen van de diensten in de polis. Aan de hand van de wensen voor de uitvaart kan er een verzekerd bedrag worden vastgesteld en vervolgens kan de premie voor de Yarden uitvaartverzekering gelijk online worden berekend.

Persoonlijke uitvaartverzorging

Bij het afsluiten van een Yarden uitvaartverzekering wordt bij het overlijden van de verzekerde een persoonlijke uitvaartverzorging geboden. Het regelen van een uitvaart kost niet alleen veel tijd, maar vergt emotioneel gezien ook veel van de nabestaanden. Het is dan fijn om terug te kunnen vallen op de professionaliteit van een persoonlijke uitvaartverzorger.

 

De uitvaartverzorger biedt praktische diensten bij het regelen van een uitvaart en uiteraard wordt er alle gelegenheid geboden om op een eigen manier afscheid te nemen van de overledene. De persoonlijke uitvaartverzorger zal direct naar de nabestaanden toekomen zodat het overlijden bij Yarden is gemeld. Alle mogelijkheden worden doorgenomen en de uitvaartverzorger zorgt er bovendien voor dat alles tijdens de uitvaart goed zal verlopen.

De meest voordelige uitvaartverzekeringen

PolisvoorwaardenMeerUitkeringJaarpremie T85 vanaf:Premie
yarden 8,9 informatie € 8.000,- € 7,94
dela 8,5 informatie € 8.750,- € 7,97
monuta 8,4 informatie € 8.500,- € 8,15
ardanta 8,2 informatie € 8.000,- € 8,33
pcuitvaart 8.3 informatie € 8.000,- € 8,34

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

uitvaartverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies
- Jan

Prima geregeld

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk