Yarden uitvaart

Een Yarden uitvaartverzekering is een polis, waarbij geen verzekerd bedrag wordt uitgekeerd. In plaats van dat er een bedrag aan de nabestaanden beschikbaar wordt gesteld, kunnen de nabestaanden rekenen op de persoonlijke dienstverlening en producten van Yarden. De uitvaartverzekering kent een uiterst lage premie en er wordt daarbij van de wensen van de verzekerde uitgegaan bij het vaststellen van de diensten in de polis. Aan de hand van de wensen voor de uitvaart kan er een verzekerd bedrag worden vastgesteld en vervolgens kan de premie voor de Yarden uitvaartverzekering gelijk online worden berekend.

•       Veel keuze in de looptijd van de verzekering: 10, 20, 30 jaar of tot 65e of 85e jaar.
•       Afkopen en premievrij maken van de verzekering is al mogelijk vanaf drie jaar.
•       Gezinnen met kinderen kunnen deze gratis meeverzekeren of een eigen verzekering afsluiten.
•       Het is mogelijk om het verzekerd bedrag te verhogen of verlagen.
•       Nieuw is de mogelijkheid om voor indexatie te kiezen.
•       Het vertrouwde Ledenvoordeel blijft bestaan.

Persoonlijke uitvaartverzorging
Bij het afsluiten van een Yarden uitvaartverzekering wordt bij het overlijden van de verzekerde een persoonlijke uitvaartverzorging geboden. Het regelen van een uitvaart kost niet alleen veel tijd, maar vergt emotioneel gezien ook veel van de nabestaanden. Het is dan fijn om terug te kunnen vallen op de professionaliteit van een persoonlijke uitvaartverzorger.

De uitvaartverzorger biedt praktische diensten bij het regelen van een uitvaart en uiteraard wordt er alle gelegenheid geboden om op een eigen manier afscheid te nemen van de overledene. De persoonlijke uitvaartverzorger zal direct naar de nabestaanden toekomen zodat het overlijden bij Yarden is gemeld. Alle mogelijkheden worden doorgenomen en de uitvaartverzorger zorgt er bovendien voor dat alles tijdens de uitvaart goed zal verlopen.

Yarden uitvaarverzekering online afsluiten

★★★★★
5 5 1
Het afsluiten van een Yarden uitvaartverzekering is heel eenvoudig en is al mogelijk vanaf een uiterst lage premie vanaf 1,80 euro per maand. Met het invullen van de gegevens, zoals de geboortedatum en het gewenste verzekerde bedrag kan er gestart worden met het online berekenen van de premie van de Yarden uitvaartverzekering. Er kan overigens ook gelijk gekozen worden om gezinsleden mee te verzekeren. Er wordt dan een keuze geboden tussen een UitvaartNaarWens verzekering en een UitvaartKeuze verzekering. Bij een UitvaartNaarWens verzekering wordt er tot de leeftijd van 85 jaar een premie in rekening gebracht, maar is de premie extra laag en kan bovendien het verzekerd bedrag vrij besteed worden. Bij de UitvaartKeuze verzekering is elk gezinslid voor het leven verzekerd en kan er een keuze worden gemaakt om gedurende tien jaar, twintig jaar of dertig jaar premie te betalen. Gedurende de looptijd wordt de gelegenheid geboden om het verzekerd bedrag naar boven of naar beneden aan te passen. Na de keuze online te hebben gemaakt, is direct duidelijk wat de scherpe premie wordt bij het afsluiten van een Yarden uitvaartverzekering. Bij het aanpassen van het verzekerd bedrag in de rekenmodule zal de hoogte van de premie eveneens worden gewijzigd. Zo kan een ieder een uitvaartverzekering van Yarden afsluiten, die niet alleen afgestemd is op de persoonlijke wensen, maar ook afgestemd op de financiële mogelijkheden. Om de persoonlijke premie voor een Yarden uitvaartverzekering te berekenen, kan de website worden bezocht. Indien de premie akkoord wordt bevonden, dan kan de polis gelijk online worden afgesloten nadat de persoonlijke gegevens en betalingsgegevens zijn ingevoerd.