Verzekering op basis van diensten

Verzekering op basis van diensten

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering op basis van diensten zullen de zorgen bij nabestaanden na het overlijden van de verzekerde uit handen worden genomen. In de uitvaartpolis worden de diensten vastgelegd. De polis kent een basisdienstverlening en naar wens kan de dienstverlening uitgebreid worden.

Basispakket uitvaartverzekering

In het basispakket van de uitvaartpolis zijn standaard een aantal diensten opgenomen, zoals de verzorging van de overledenen, maar ook het vervoer en de opbaring in het rouwcentrum Tot de standaarddiensten behoren verder een uitvaartkist, verzorging van rouwkaarten, kosten van uitvaartverzorgers en grafrechten bij een begrafenis. Bij een crematie zijn er standaarddiensten, zoals het gebruik van de aula in het crematorium, crematie en verstrooiing van de as of het meenemen van de as in een asbus.

 

Overigens gelden er wel altijd een aantal beperkingen ten aanzien van de dienstverlening. Zo geldt er een maximaal aantal volgauto’s en wordt het aantal rouwkaarten eveneens tot een bepaald aantal beperkt. Wie voor meer volgauto’s wil kiezen of meer rouwkaarten wil versturen, zal in dat opzicht met extra kosten van de uitvaart te maken krijgen.

Uitvaartwensen

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering kan de dekking worden vastgesteld op basis van de uitvaartwensen. In de loop der jaren bestaat altijd een mogelijkheid dat de uitvaartwensen wijzigingen. Verschillende verzekeraars bieden de gelegenheid om naast de dekking voor de standaarddienstverlening een extra bedrag bij te verzekeren voor specifieke wensen.

De meest voordelige uitvaartverzekeringen

PolisvoorwaardenMeerUitkeringJaarpremie T85 vanaf:Premie
yarden 8,9 informatie € 8.000,- € 7,94
dela 8,5 informatie € 8.750,- € 7,97
monuta 8,4 informatie € 8.500,- € 8,15
ardanta 8,2 informatie € 8.000,- € 8,33
pcuitvaart 8.3 informatie € 8.000,- € 8,34

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

uitvaartverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies
- Jan

Prima geregeld

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk