DELA uitvaartverzekering

Uitvaart op basis van persoonlijke wensen

Concrete hulp en nazorg nabestaanden

Landelijke dekking

Indexering verzekerd bedrag

Jaarlijks minimale premiestijging

DELA uitvaartverzekering

De DELA uitvaartverzekering biedt een zogenoemde naturapolis, waarbij alle zorg met betrekking tot de uitvaart uit handen wordt genomen. Er wordt met het DELA UitvaartPlan geen bedrag uitgekeerd bij overlijden, maar diensten verricht. De uitvaart wordt verzorgd op basis van de wensen en verder wordt er concrete hulp aan de nabestaanden geboden. De uitvaartverzorger is voor en na de uitvaart een vast aanspreekpunt en is vanzelfsprekend tijdens de uitvaart aanwezig. Er is ook een variant van de DELA uitvaartverzekering beschikbaar, waarbij er wel een geldelijke uitkering komt. Deze polis wordt aangeboden in de vorm van het DELA UitvaartPlan in Geld.

DELA uitvaartverzekering in diensten

Bij de keuze voor een DELA uitvaartverzekering in diensten kunnen alle kosten voor de uitvaart worden verzekerd. Iedereen tot een leeftijd van 75 jaar heeft de mogelijkheid om voor dit uitvaartplan te kiezen. Het uitvaartplan in diensten bestaat uit een dienstenverzekering van een bepaalde waarde en daarbij kan een aanvullende geldverzekering worden afgesloten voor een vrije besteding met betrekking tot de uitvaart.

 

De aanvullende geldverzekering biedt nabestaanden de gelegenheid om met extra wensen rekening te houden. Het minimale bedrag waarvoor de aanvullende geldverzekering kan worden afgesloten bedraagt 575 euro, maar kan naar wens worden verhoogd. Mocht er na de uitvaart geld resteren van de geldverzekering, dan wordt dat uitgekeerd aan de nabestaanden.

Concrete hulp

Voor het regelen van een uitvaart komt er veel bij kijken. DELA stelt zich op het standpunt dat nabestaanden het al moeilijk genoeg hebben met het overlijden en neemt zoveel mogelijk de praktische zorg uit handen. Ook op emotioneel vlak kan er ondersteuning worden gevonden bij DELA en dat is uniek in Nederland. Er zijn namelijk speciale consulenten nabestaandenzorg beschikbaar, die de nabestaanden een luisterend oor kunnen bieden en daarnaast ook een praktische rol vervullen. Zo wordt er informatie en advies verstrekt over het afhandelen van bankzaken en van de belastingaangifte van de overledene.

De meest voordelige uitvaartverzekeringen

PolisvoorwaardenMeerUitkeringJaarpremie T85 vanaf:Premie
yarden 8,9 informatie € 8.000,- € 7,94
dela 8,5 informatie € 8.750,- € 7,97
monuta 8,4 informatie € 8.500,- € 8,15
ardanta 8,2 informatie € 8.000,- € 8,33
pcuitvaart 8.3 informatie € 8.000,- € 8,34

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

uitvaartverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies
- Jan

Prima geregeld

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk