FBTO caravanverzekering

Met de FBTO caravanverzekering kan de reis goed verzekerd ondernomen worden. Het kampeermiddel biedt alle vrijheid om van een onbezorgde vakantie of heerlijk weekend weg te genieten. Het is dan ook een waardevol bezit dat goed beschermd kan worden met de FBTO caravanverzekering. Profiteer van de voordelen, zoals van een volledige verzekering voor nieuwe caravans gedurende vijf jaar. Bij uitval wordt er bovendien tot twintig dagen vervangend verblijf geregeld.

Dekking samenstellen

Een ander voordeel van de FBTO caravanverzekering is dat de verzekering zelf samengesteld kan worden op basis van verschillende dekkingen. Het basispakket van de FBTO caravanverzekering biedt bescherming tegen de financiële risico’s als gevolg van brand, diefstal, storm, explosie en verkeersongelukken. Overigens is de verzekering niet alleen van toepassing op caravans, maar ook op vouwwagens. Bij schade of uitval wordt getracht om de vouwwagen of caravan in een periode van twee dagen weer te laten repareren. Om het kampeermiddel optimaal te verzekeren kunnen de aanvullende modules uitkomst bieden.

Modules

De basis van de FBTO caravanverzekering kan aangevuld worden met uiteenlopende modules. Zo zijn accessoires als een fietsenrek, zonnepaneel of een reservewiel niet standaard inbegrepen in de nieuwwaarde. Om de inventaris van de caravan, vouwwagen of stacaravan te dekken kan er voor de aanvullende module Inventaris worden gekozen. Ook een voortent en luifel kunnen dekking vinden in een aparte module net als uit- en aanbouwen, zoals schuttingen en schuurtjes. De consument heeft bij de FBTO caravanverzekering dus veel vrijheid om zelf dekkingen te selecteren als aanvulling op de basisverzekering.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.