FBTO Woonhuisverzekering

FBTO Woonhuisverzekering

De waarde van een woonhuis is groot. Als er schade ontstaat aan de woning door brand of storm, dan kunnen de financiële gevolgen niet te overzien zijn. Maar wel als er een woonhuisverzekering is afgesloten. Bijvoorbeeld bij FBTO. Met deze verzekering wordt het huis verzekerd tegen waterschade, inbraakschade, brandschade en stormschade en dat is een veilig gevoel. Bovendien is niet alleen de woning verzekerd, maar ook het tuinhuis.

Optimaal gemak

De woonhuisverzekering van FBTO biedt een uitgebreide dekking en levert optimaal gemak. Gecompliceerde berekeningen om de woningwaarde te bepalen zijn bijvoorbeeld niet nodig. Bij deze verzekeraar is de woning op grond van de herbouwwaarde namelijk tot een bedrag van 450.000 euro standaard verzekerd. De basisdekking is uitstekend voor de woning, fundering, tuin, tuinhuis en schuur. Wie echter het huis zo compleet mogelijk verzekerd wil hebben, kan de keuze maken om een glasverzekering af te sluiten. Dat kan verstandig zijn voor woningen, waar veel glas in is verwerkt, zoals huizen met een serre, dakramen of dakkoepels.

 

Gratis schadeservice

Met het afsluiten van een woonhuisverzekering bij FBTO kan er bij schade aan de woning altijd gratis een beroep worden gedaan op de Schadeservice van deze verzekeraar. Dat kan telefonisch, waarna de schade op een snelle en vakkundige wijze gerepareerd zal worden. Met garantie welteverstaan. De verzekerde hoeft niet zelf eerst de rekening te voldoen, want FBTO betaalt de herstelkosten rechtstreeks aan het herstelbedrijf. De scherpe premie kan online berekend worden, waar alleen maar een aantal gegevens voor in hoeven te worden gevuld. Tevreden over de premie? Sluit de polis dan ook meteen online af om vanaf nu de woning met optimaal gemak verzekerd te hebben.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk