FBTO uitvaartverzekering

De polis van FBTO uitvaartverzekering zorgt ervoor dat nabestaanden van de verzekerde zich geen zorgen hoeven te maken over de financiële afwikkeling van de uitvaart. Met de FBTO uitvaartverzekering vindt er altijd een uitkering plaats na het overlijden van de verzekerde. De leeftijd van de overleden verzekerde doet er daarbij niet toe. Bovendien voorziet de polis in de mogelijkheid dat er door de nabestaanden een persoonlijke invulling gegeven kan worden aan hoe de uitvaart vorm dient te krijgen.

 

• Uitkering in geld
• Vrijheid uitvaart regelen
• Uitvaartwensenformulier
• Keuze te verzekeren bedrag

Uitvaartkosten verzekeren

De FBTO uitvaart verzekering geeft de nabestaanden de vrijheid om met het uitgekeerde bedrag de uitvaart te regelen. Uiteraard kan de verzekerde zelf ook zijn of haar eigen wensen kenbaar maken. Daarvoor kan er gebruik worden gemaakt van het online in te vullen Uitvaartwensenformulier. Het bedrag dat wordt uitgekeerd is een zogenaamd gegarandeerd bedrag en de verzekerde heeft zelf de keuze om de hoogte van het te verzekeren bedrag vast te stellen. Met de FBTO uitvaart polis kan er gebruik gemaakt worden van het optierecht. Hierbij krijgt de verzekerde het recht om jaarlijks het verzekerde bedrag met drie procent tot maximaal zes procent te verhogen. Het risico op onderverzekering wordt daarmee beperkt.

Uitvaartwensenformulier

Wie kiest voor de FBTO uitvaart kan de persoonlijke wensen met betrekking tot de uitvaart, zoals de voorkeur voor een crematie of begrafenis laten weten door het Uitvaartwensenformulier in te vullen. Zo weten de nabestaanden op welke wijze de uitvaart vorm dient te krijgen. De FBTO uitvaart polis kan direct online worden afgesloten. Uiteraard nadat er inzicht is geboden in de premie van de uitvaartverzekering.

De meest voordelige Uitvaartverzekeringen

Polisvoorwaarden Meer Uitkering Jaarpremie T85 vanaf: Premie
anwb 9.0 informatie € 5.000,00 € 5,74
anwb 8.6 informatie € 5.000,00 € 7,57
anwb 8.3 informatie € 5.000,00 € 7,65
anwb 8.3 informatie € 5.000,00 € 7,27
anwb 8.0 informatie € 5.000,00 € 5,10

Nieuws

  • In de afgelopen winter zijn er meer uitvaartverzekeringen tot uitkering gekomen in vergelijking met een jaar ervoor. Dat komt doordat er meer personen zijn overleden en daarbij is er vooral

  • DELA is als uitvaartverzekeraar een nieuw initiatief gestart om iedereen in Nederland te inspireren met het motto ‘Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat’. Dit initiatief is een vervol

Beoordelingen van onze klanten

geen ceo

★☆☆☆☆
1 5 1
ik ben geen ceo meer van mcaffee,