FBTO uitvaartverzekering

FBTO uitvaartverzekering

De polis van FBTO uitvaartverzekering zorgt ervoor dat nabestaanden van de verzekerde zich geen zorgen hoeven te maken over de financiële afwikkeling van de uitvaart. Met de FBTO uitvaartverzekering vindt er altijd een uitkering plaats na het overlijden van de verzekerde. De leeftijd van de overleden verzekerde doet er daarbij niet toe. Bovendien voorziet de polis in de mogelijkheid dat er door de nabestaanden een persoonlijke invulling gegeven kan worden aan hoe de uitvaart vorm dient te krijgen.

Uitvaartkosten verzekeren

De FBTO uitvaart verzekering geeft de nabestaanden de vrijheid om met het uitgekeerde bedrag de uitvaart te regelen. Uiteraard kan de verzekerde zelf ook zijn of haar eigen wensen kenbaar maken. Daarvoor kan er gebruik worden gemaakt van het online in te vullen Uitvaartwensenformulier. Het bedrag dat wordt uitgekeerd is een zogenaamd gegarandeerd bedrag en de verzekerde heeft zelf de keuze om de hoogte van het te verzekeren bedrag vast te stellen. Met de FBTO uitvaart polis kan er gebruik gemaakt worden van het optierecht. Hierbij krijgt de verzekerde het recht om jaarlijks het verzekerde bedrag met drie procent tot maximaal zes procent te verhogen. Het risico op onderverzekering wordt daarmee beperkt.

Uitvaartwensenformulier

Wie kiest voor de FBTO uitvaart kan de persoonlijke wensen met betrekking tot de uitvaart, zoals de voorkeur voor een crematie of begrafenis laten weten door het Uitvaartwensenformulier in te vullen. Zo weten de nabestaanden op welke wijze de uitvaart vorm dient te krijgen. De FBTO uitvaart polis kan direct online worden afgesloten. Uiteraard nadat er inzicht is geboden in de premie van de uitvaartverzekering.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

uitvaartverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies
- Jan

Prima geregeld

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk