FBTO rechtsbijstandverzekering

FBTO rechtsbijstandverzekering

De FBTO rechtsbijstand polis biedt juridische hulp indien er sprake is van juridische conflicten en onvoorziene situaties, waarbij er juridische bijstand nodig is. Een verzekerde met de FBTO rechtsbijstand polis kan met het plegen van slechts een telefoontje naar deze verzekeraar rekenen op een deskundig advies en juridische hulp. Bij deze verzekeraar is het mogelijk om zelf te kiezen welke rechtshulp verzekerd moet worden. Bovendien zijn er aan de FBTO rechtsbijstandverzekering een aantal voordelen verbonden.

Keuze dekking rechtshulp

Alledaagse gebeurtenissen kunnen al leiden tot conflicten, zoals bij het kopen van producten, maar ook op het werk of een verkeersongeval kan leiden tot situaties, waarin deskundige juridische hulp nodig is. Bij de keuze voor rechtshulp met de FBTO rechtsbijstand polis zijn er vier categorieën, namelijk Consument en Wonen, Inkomen, Medisch en Verkeer. Elke vorm van rechtshulp dekking kan afzonderlijk worden afgesloten, maar er kunnen ook meerdere modules met de FBTO rechtsbijstand polis gecombineerd worden. Bij het afsluiten van een verzekering voor meerdere modules kan de verzekerde van een combinatievoordeel profiteren.

Voordelen rechtsbijstandverzekering

De verzekering FBTO rechtsbijstand biedt een polis met een dekking voor het hele gezin. Dat is dus meteen één van de eerste voordelen, maar ook kan de rechtshulp altijd dichtbij gevonden worden en staat de juridische helpdesk klaar. Een groot voordeel is dat de korting op de premie hoger wordt naarmate er meer modules voor de FBTO rechtsbijstand in de verzekering worden opgenomen. Direct afsluiten van de polis is mogelijk, waarbij de keuze voor de rechtshulpdekking uiteraard online kan worden aangegeven.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk