FBTO bootverzekering

De FBTO bootverzekering wordt door de verzekeraar aangeboden onder de noemer van een pleziervaartuigverzekering. Het is immers ook de bedoeling om met het vaartuig veel plezier te beleven. Daarom is het van belang om een FBTO boot verzekering af te sluiten voor het geval er schade aan het pleziervaartuig ontstaat, zodat de financiële gevolgen niet tot een probleem zullen leiden. Overigens wordt er nog een aantrekkelijke korting geboden van tien procent op de premie als de verzekerde een lidmaatschap heeft bij een erkende watersportvereniging.

Voordelen

Ga gerust met het vaartuig het water op als er sprake is van een FBTO bootverzekering. Het betreft een WA Casco verzekering met een diversiteit aan dekkingen. Niet alleen de schade aan het vaartuig of aan de inboedel valt namelijk onder de dekking, maar ook aansprakelijkheid en persoonlijke ongevallen zijn verzekerd met de FBTO boot verzekering.

Aanschafwaarderegeling

Met de WA Casco dekking van de FBTO boot verzekering wordt de meest voorkomende schade aan het pleziervaartuig gedekt. Bovendien is er ook sprake van een financiële vergoeding aan derden als aan hen met de boot schade wordt toegebracht. Indien de boot niet ouder is dan acht jaar en er ontstaat schade binnen drie jaar na aankoop van het pleziervaartuig, dan zal met de FBTO bootverzekering de aanschafwaarde worden vergoed. In het geval er sprake is van noodzakelijke kosten in verband met repatriëring vanuit het buitenland, komen ook deze kosten in aanmerking voor een vergoeding. Dat geldt eveneens voor de kosten van berging of hulpverlening.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.