FBTO zorgverzekering

FBTO zorgverzekering

De FBTO zorgverzekering kan door de consument zelf naar eigen inzicht worden samengesteld, waarbij het basispakket overigens wel een vaststaand gegeven is. Het gaat dus vooral om de aanvullende mogelijkheden, waar de consument zelf voor een groot deel de invulling van de dekking op de behoeften van de eigen situatie kan afstemmen. Het voordeel is bovendien dat deze FBTO zorgverzekering gedurende het hele jaar opnieuw aangepast kan worden. En dat is uniek.

Basisverzekering

Kinderen kunnen tot 18 jaar gratis worden meeverzekerd bij het basispakket van de FBTO zorgverzekering. De premie kan naar eigen voorkeur worden verlaagd door de keuze te maken voor een vrijwillig eigen risico. Het vrijwillig eigen risico is daarbij uiteraard hoger dan het verplichte eigen risico. Het overstappen van een andere verzekeraar om een FBTO zorgverzekering af te sluiten is eenvoudig, want dat wordt op verzoek geregeld. Bij het basispakket worden vele extra’s verstrekt, zoals cursussen, kortingen, zorgbemiddeling en zorggarantie. Ook kan er tijdens de vakantie gratis gebruik worden gemaakt van de service van de Vakantiedokter.

Aanvullende modules

Het basispakket van de FBTO zorgverzekering kan naar wens worden uitgebreid met één van de acht beschikbare aanvullende modules of een combinatie van modules. Zo wordt er maatwerk gemaakt van de FBTO zorgverzekering met een dekking voor alternatieve geneeswijzen, buitenland, gezinsplanning, calamiteiten, gezichtszorg en orthodontie, extra zorg, tandheelkundige hulp voor volwassenen en therapieën. Iedereen kan zonder uitzondering een aanvullende module kiezen, want er zullen geen medische vragen worden gesteld. Bovendien kan de verzekerde per maand een module aanzetten of weer uitzetten. Verder geldt voor bij het basispakket meeverzekerde kinderen tot 18 jaar, dat zij ook voor de aanvullende modules van de ouders zijn meeverzekerd.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk