FBTO autoverzekering

Gratis APK

10% extra korting op (winter)banden en onderhoud

Gratis zomer- en wintercheck

Voordelig parkeren

Pechhulp

En vele andere voordelen bij schade

FBTO autoverzekering

De polis van de FBTO autoverzekering kan naar eigen inzicht worden samengesteld, zodat u nooit teveel betaald. Het is mogelijk om direct de premie van de gewenste verzekering te berekenen, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van de Keuzehulp.

Basisdekking FBTO

De basisdekking FBTO bestaat uit de Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering. De basisdekking is verplicht voor alle autobezitters en biedt alleen dekking voor aansprakelijkheid voor schade, die bij derden veroorzaakt is. Naast deze basisdekking kan er ook gekozen worden voor de WA Plus of voor de WA-Casco verzekering, waarmee ook dekking wordt geboden voor schade aan de eigen auto.

Aanvullende modules FBTO

De basisdekking van de drie bovengenoemde verzekeringen kan worden uitgebreid met een aanvullende module voor een complete dekking. Een voorbeeld van een aanvullende module voor de FBTO autoverzekering is de ongevallen inzittende verzekering. Ook kan er voor een aanvullende module schadeverzekering bestuurder worden gekozen net als pechhulp binnenland of pechhulp buitenland. Dan is het verder mogelijk om voor verkeersrechtsbijstand te kiezen en voor de eigen keuzemogelijkheid met betrekking tot het inschakelen van een herstelbedrijf.

Online premie berekenen

Voor het afsluiten van een FBTO polis met of zonder een aanvullende module, is het mogelijk om online de premie van de gewenste autoverzekering te berekenen. Zo krijgt u direct inzicht in de hoogte van de premie van de door u gekozen polis.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk