Inshared caravanverzekering

Inshared caravanverzekering

De Inshared caravanverzekering biedt de mogelijkheid om een uitstekende verzekering af te sluiten voor de caravan. Zo kunnen caravans onder meer tegen diefstal en schade worden verzekerd voor een goedkope premie en met een uitgebreide dekking. Bovendien kunnen er extra Beloningspunten worden verdiend op het moment dat de eigenaar van de caravan preventieve maatregelen neemt die bijvoorbeeld diefstal voorkomen. De keuze kan gemaakt worden voor een Inshared caravanverzekering met dekking voor heel Europa of met dekking voor Duitsland en de Benelux.

Keuze uit twee allrisk dekkingen

Er kan bij de Inshared caravanverzekering een allrisk dekking worden afgesloten. Daarbij kan een keuze worden gemaakt voor een jaardekking in de Benelux en Duitsland of voor een dekking voor Europa, waarbij de caravan ook zes maanden in andere Europese landen is verzekerd. Daarbij tellen ook de landen Marokko, Tunesië, Turkije en Israël mee. De nieuwwaarde wordt tot vijf jaar vergoed als er sprake is van een eerste eigenaar. Bij jonge caravans tot acht jaar wordt de aanschafwaarde binnen vier jaar na de koop vergoed.

Onder de allrisk dekking valt alle schade die aan de caravan zelf ontstaat. Dat houdt in dat de standaarduitrusting van de caravan is verzekerd. Extra’s kunnen worden meeverzekerd via een aparte dekking, zoals de inboedel of een voortent. De schade aan de caravan wordt onder meer vergoed als deze is ontstaan door een ongeval in het verkeer, storm, brand of bliksem. Ook een overstroming, aardbeving of lawine valt onder de dekking van de Inshared caravanverzekering net als diefstal, vermissing of een eigen gebrek van de caravan. Het eigen risico bedraagt bij de allrisk caravanverzekering 125 euro per gebeurtenis.

Aanvullende verzekeringen

De aanvullende verzekeringen kunnen direct bij de Inshared caravanverzekering afgesloten worden. Er kan onder meer voor een hageldekking worden gekozen. Hagel kan grote schade aanrichten aan de caravan en deze dekking wordt dan ook aanbevolen. De inboedel kan eveneens worden meeverzekerd. Het komt helaas voor dat er tijdens de vakantie ingebroken wordt in de caravan en dat er goederen door diefstal uit de caravan worden ontvreemd. De inboedelverzekering heeft betrekking op de goederen die niet standaard tot de uitrusting van een caravan behoren.

Nog meer extra’s verzekeren

Er kunnen nog meer extra’s worden verzekerd. Daarbij kan er gedacht worden aan zaken die vastzitten aan de caravan of in de directe omgeving daarvan staan. Een voortent, fietsenrek of een luivel kunnen net als een mover onder de extra’s worden meeverzekerd bij de Inshared caravanverzekering.

Beloningspunten
Bij het afsluiten van een Inshared caravanverzekering kunnen er extra Beloningspunten door de verzekeraar worden toegekend. Als een rijbewijs BE wordt gebruikt, dan telt dat mee voor extra Beloningspunten, maar ook indien de caravan in de winter in de winterstalling wordt geplaatst of als er sprake is van een slot.

Wie de Inshared caravanverzekering wil afsluiten, kan dat online doen door eerst de premie te berekenen op de website van Inshared.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk