Inshared reisverzekering

Lage premie

Geen eigen risico

Alarmcentrale Eurocross Assistance

Meereizende vrienden van kinderen meeverzekerd

Groot aantal onvoorziene gebeurtenissen in de dekking

Inshared reisverzekering

Met de Inshared reisverzekering is het mogelijk om zonder zorgen op vakantie te gaan. Of dat nu om een wintersportvakantie gaat of om een stedentrip. Het grote voordeel van de Inshared reisverzekering is dat er alleen die dekking wordt geboden, die verlangd wordt. Er wordt dus geen cent teveel betaald voor onnodige hulp. Er kan zelfs naar wens een doorlopende annuleringsverzekering bij worden afgesloten tegen een scherpe premie.

Hulp op reisverzekering

De Inshared reisverzekering bestaat uit de Hulp op Reisverzekering en uit optionele annuleringsverzekering. Dubbele dekkingen ontbreken en de verzekering wordt aangeboden zonder dat er sprake is van een eigen risico. In het buitenland zal altijd de juiste hulp geboden worden, zoals het regelen van vervangend vervoer. Ook kan er een vergoeding worden verstrekt bij vervelende gebeurtenissen, bijvoorbeeld als er een been gebroken wordt tijdens het skiën of bij pech tijdens het duiken. Bovendien wordt de Inshared reisverzekering standaard aangeboden inclusief een wintersportdekking.

Beoordelingen van onze klanten

Annuleringsverzekering

Inshared-Reis
★★★★☆
Het is verstandig om naast de Inshared reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook dit betreft een doorlopend verzekeringsproduct en dat voor slechts een aantal euro per maand. Een groot aantal gebeurtenissen vallen onder de dekking van de verzekering tot annulering. Net zoals dat voor de Inshared reisverzekering geldt. De kosten van het verblijf dat niet doorgaat zullen geheel of gedeeltelijk voor een vergoeding in aanmerking komen. Ook als de reis onverhoopt moet worden afgebroken. Bij vakanties met het gezin kan de vergoeding oplopen tot een maximum van 6.000 euro en voor personen, die alleen op vakantie gaan geldt een vergoeding van maximaal 2.000 euro.”
- Sandra van Eijk