Inshared autoverzekering

Verzekerd tegen een lage premie

Geen toepassing bonus/malus

Nieuwwaarde of dagwaarde plus tien procent

Half all risk verzekeren is mogelijk

Inshared autoverzekering

Een Inshared autoverzekering kan worden afgesloten met een keuze uit verschillende dekkingen. De Inshared verzekering biedt een aantal mogelijkheden om de premie omlaag te brengen, zodat er van een goedkope polis kan worden gesproken.

Advies Inshared autoverzekering

Wie een Inshared autoverzekering wenst af te sluiten zal in elk geval de verplichte WA verzekering moeten afsluiten. Inshared raadt deze aan voor auto’s ouder dan tien jaar. Heeft de auto een leeftijd tussen de vijf en de tien jaar, dan wordt de Halve Allrisk polis aangeraden. Voor jongere auto’s tot vijf jaar wordt geadviseerd om de Allrisk polis af te sluiten.

Ruime dekking

Bij de complete Inshared verzekering is er sprake van een ruime dekking, waarbij de eerste twee jaar de nieuwwaarde zal worden vergoed en daarna een vergoeding zal worden gegeven op basis van de dagwaarde plus tien procent. Ook wordt er juridische hulp geboden bij het eventueel verhalen van autoschade en is er sprake van zogenoemd groen schadeherstel. Er kan elke dag opgezegd worden en bij een complete verzekering kan er altijd gerekend worden op vervangend vervoer.

Beloningspunten Inshared

Opvallend is de mogelijkheid om Beloningspunten te ontvangen als er schadevrij wordt gereden bij de inshared autoverzekering. Aan de Beloningspunten is een jaarbeloning verbonden. Mocht er eventueel wel sprake zijn van schade, dan zal dit door de verzekeraar bestraft worden, want de premie blijft in dat geval gewoon laag. Alleen zal de jaarbeloning in dat geval minder worden. De bonus/malusregeling houdt dus in dat er bij inshared een premieverhoging zal volgen na schade.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk