Inshared inboedelverzekering

Tegen een van de laagste premies verzekerd

Dekking van glas standaard inbegrepen

Dekking voor vervangende woonruimte

Broekzakdekking over de hele wereld

Inshared inboedelverzekering

De Inshared inboedelverzekering valt onder de woonverzekering, waar ook de opstalverzekering toebehoort. De inboedel van elke woning kan verzekerd worden bij Inshared, waarbij er gerekend kan worden op hoge vergoedingen en een uitgebreide dekking. Er zal dan ook geen sprake kunnen zijn van onderverzekering. Als extra service wordt de mogelijkheid geboden om beloningspunten te sparen.

Dekking Inshared

De verzekering van Inshared biedt dekking voor spullen in de woning, die kapot gaan of beschadigd raken door bijvoorbeeld brand of bliksem. Ook als er sprake is van diefstal van de spullen in de woning door bijvoorbeeld een inbraak, biedt de polis uitkomst. Men gaat zelfs zover dat de levensmiddelen in de vrieskast eveneens onder de dekking van de verzekering vallen. De premie die voor de inboedelverzekering van Inshared in rekening wordt gebracht, behoort tot één van de laagste premies van het land.

Voordelen

Voor het afsluiten is het niet nodig om een inboedelmeter in te vullen om de waarde van de goederen vast te stellen. Overigens is glasschade meeverzekerd zonder dat daar extra kosten voor in rekening gebracht worden. Indien er zich goederen in de garagebox of in de schuur bevinden, dan vallen deze onder de dekking. Het alarmnummer kan altijd bereikt worden indien er zich noodgevallen voordoen. Een ander voordeel is dat de verzekering op elk gewenst moment weer opgezegd kan worden. De opzegging kan per dag gedaan worden.

Beloningspunten bij inboedelverzekering

De mogelijkheid van beloningspunten sparen biedt ook extra voordelen. U krijgt bijvoorbeeld beloningspunten als u besluit om voor het afsluiten van een inboedelverzekering rookmelders te installeren in de woning. Dat kan aan het einde van het betreffende verzekeringsjaar namelijk financieel voordeel opleveren op het moment dat de jaarbeloning wordt uitgekeerd. Beloningspunten worden ook toegekend voor het plaatsen van een alarminstallatie en voor een waterslot op de wasmachine en afwasmachine.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk