Inshared

Inshared verzekeringen

Inshared is een online verzekeraar, die is ontstaan op initiatief van de verzekeringsmaatschappij Achmea. Het is dan ook feitelijk zo dat Inshared een handelsnaam is van Achmea. Hieruit vloeit voort dat Achmea Schadeverzekeringen NV garant staat voor de continuïteit van de verschillende dekkingen en uiteraard voor de eventuele uitkering als er sprake is van schade. Het kenmerk van de verzekeraar Inshared is dat het hele proces van verzekeren en het afhandelen van schade digitaal verloopt.

Inshared Klantcijfer Premie
Autoverzekering 8,5 PREMIE
Caravanverzekering 8,4 PREMIE
Huisdierenverzekering 8 PREMIE
Inboedelverzekering 8,3 PREMIE
Motorverzekering 8,3 PREMIE
Opstalverzekering 8 PREMIE
Rechtsbijstandverzekering 8,6 PREMIE
Reisverzekering 8 PREMIE
Scooterverzekering 8,4 PREMIE

Verzekeringen van Inshared

Inshared biedt een uiteenlopend aanbod van verzekeringen, die allemaal online kunnen worden afgesloten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om online een autoverzekering bij Inshared af te sluiten, maar u kunt ook kiezen voor een combinatie van verzekeringen, zoals een woonverzekering en een mensenverzekering of een motorverzekering en een reisverzekering.

Opzegservice en overstapservice

Inshared biedt aan consumenten die willen overstappen van een andere verzekeraar naar Inshared een handige overstapservice. Hiervoor kan er namelijk gebruik gemaakt worden van de kant-en-klare opzegbrieven, die alleen maar uitgeprint hoeven te worden. Daarna kan een handtekening worden gezet en kunnen de opzegbrieven op de bus worden gedaan. Het is ook mogelijk om van de uitgebreide overstapservice van Inshared gebruik te maken. In dat geval kunt u een kopie van uw bestaande verzekeringspolis naar Inshared verzenden, waarna er hulp geboden zal worden bij het opzeggen. De Inshared verzekering zal vervolgens ingaan op de dag dat de oude verzekering is beëindigd.

Jaarbeloning Inshared

Inshared biedt verzekerden een zogenaamde jaarbeloning, die na het einde van het verzekeringsjaar in de vorm van een bedrag op uw rekening gestort wordt. De jaarbeloning wordt gebaseerd op het aantal beloningspunten.