CZdirect zorgverzekering

De CZdirect zorgverzekering is een online zorgpolis en vooral gericht op jongeren, waarbij er een zeer lage premie wordt geboden. De basisverzekering is wettelijk verplicht, maar daarnaast kan iedereen zelf kiezen om wel of niet een aanvullend zorgpakket bij deze verzekeraar af te sluiten. Zo hoeft er alleen betaald te worden voor wat men denkt nodig te hebben. Bij het hoogste eigen risico bedraagt de laagste premie 72,50 euro per maand en de goedkoopste premie voor de aanvullende zorgpolis bedraagt 5,05 euro per maand.

• Lage premie
• Speciaal voor jongeren
• Alles online regelen
• Alleen betalen voor wat nodig is

Aanvullende zorgpakketten
Naast de CZdirect zorgverzekering met de basisdekking biedt de online zorgverzekeraar de keuze uit drie verschillende aanvullende zorgpakketten. Er kan daarbij een keuze worden gemaakt tussen het Budget pakket, Basic pakket en het Extra pakket. Op de site van deze verzekeraar is precies te zie welk percentage van de verzekerden voor een van de betreffende pakketten heeft gekozen. Er staat bij elk pakket overzichtelijk vermeld welke vergoedingen er verstrekt worden. Dat betekent dat er altijd voor zorg op maat kan worden gekozen.

Lage premie
De CZdirect zorgverzekering kan voor een lage premie worden afgesloten en dat komt doordat het een zogenoemde internetpolis betreft, waardoor de verzekeraar de kosten laag kan houden. De lage kosten zien de verzekerden vervolgens weer terug in een lage premie. Verder biedt deze verzekeraar de mogelijkheid om het bedrag van het eigen risico gespreid te betalen. Er wordt dan 35 euro per maand ingehouden gedurende tien maanden en als er te veel betaald blijkt te zijn aan het einde van het jaar, wordt dat uiteraard weer terug betaald.