Europeesche oldtimerverzekering

Oldtimerverzekering op maat

Uitgebreide hulpverlening in Europa of in Nederland

Andere premie voor ander seizoen

Verzekering voor collectie oldtimers

Kortingen op premie mogelijk

Europeesche oldtimerverzekering

Laat uw Oldtimer Verzekeren, Direct Online al v.a. € 3 per maand!
Bij de Europeesche Verzekeringen is het mogelijk om een oldtimerverzekering of klassieker verzekering af te sluiten. Een oldtimer is een klassieker, die vaak een grote waarde vertegenwoordigt, zowel emotioneel als financieel. Zorgeloos genieten van een oldtimer kan alleen als deze goed verzekerd is met een speciale voor oldtimers bestemde verzekering. Dat is de Europeesche oldtimerverzekering. Hoe minder er met de oldtimer gereden wordt, hoe minder premie er bij Europeesche betaald hoeft te worden.

Dekking Europeesche

Er een dekking op maat worden gevonden voor elke oldtimer. Er kan bijvoorbeeld voor een basisdekking van de klassieker verzekering worden gekozen, maar de dekking kan naar wens verder worden uitgebreid. Zo is het mogelijk om voor een aanvullende dekking te kiezen, waarbij er recht op rechtsbijstand ontstaat. Indien er ook met de oldtimer in andere landen van Europa wordt gereden, is het mogelijk om voor hulpverlening in Europa te kiezen als extra dekking.

Voordelen Europeesche

Als de auto over een open dak beschikt, waarmee in de winter niet wordt gereden, is het mogelijk om de premie aan te passen aan de periode, waarin er daadwerkelijk met de oldtimer gereden wordt. Daarbij blijft de oldtimer wel gedurende het hele jaar verzekerd tijdens de stalling. Naast individuele oldtimers is het ook mogelijk om een collectie klassiekers onder te brengen in de Europeesche oldtimerverzekering. Als er een tocht met de wagen wordt gemaakt, is het prettig om te weten dat de Europeesche hulplijn in geval van pech dan en nacht bereikbaar is. Daarbij is hulp in Nederland buiten de eigen woonplaats al standaard inbegrepen in de polis. Wie lid is van de club FEHAC krijgt bij het afsluiten van een Europeesche oldtimerverzekering tien procent korting op de premie. De polis kan bovendien direct online worden afgesloten.