PNO zorgverzekering

Collectiviteitskorting

Keuzevrijheid arts en ziekenhuis

Vijftien procent extra korting PNO Budget

Uitgebreide vergoeding kosten tandarts

PNO zorgverzekeringen

De basisverzekering van de PNO zorgverzekering vormt een uitstekende basis tegen ziektekosten, waar naar eigen voorkeur als aanvulling daarop voor een uitgebreider pakket kan worden gekozen. Dat kan bijvoorbeeld als alleen de basisverzekering een te beperkt aanbod van vergoedingen biedt en er een behoefte aan meer zorg bestaat. Bij deze zorgverzekeraar worden er verschillende mogelijkheden geboden met betrekking tot de keuze voor een aanvullend zorgpakket, van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Er kan dus altijd voor een passende aanvullende zorgverzekering worden gekozen bij PNOzorg.

Basisverzekering met collectiviteitskorting

Het basispakket van de PNO zorgverzekering wordt aangeboden met een collectiviteitskorting voor iedereen. Dat betekent een direct voordeel van acht procent korting en de premie kan nog verder verlaagd worden door de keuze te maken voor een vrijwillig eigen risico. Bij deze zorgverzekeraar wordt de mogelijkheid geboden om voor een extra vrijwillig eigen risico te kiezen van 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro of 500 euro per jaar. Dat bedrag komt dan bovenop het verplichte eigen risico van 350 euro dat voor iedereen met een basisverzekering geldt.

Aanvullende pakketten

In aansluiting op de PNO zorgverzekering kan er een keuze worden gemaakt uit vijf verschillende aanvullende pakketten voor doelgroepen zoals jongeren en gezinnen. Ook kan er voor een extra voordelig pakket worden gekozen in de vorm van PNO Budget of PNO Budget Keuzevoordeel. Wie zorgeloos verzekerd wil zijn kan de keuze maken voor het pakket PNO Compleet. Naast deze aanvullende pakketten kan er ook nog een keuze worden gemaakt uit vier verschillende tandartsverzekeringen.