PNO

PNO verzekeringen

PNO zorg is al meer dan zestig jaar een specialist op het gebied van zorgverzekeringen voor de doelgroep van werkzame mensen in de creatieve sector. Bij deze verzekeraar wordt er een optimale vrijheid geboden ten aanzien van keuzes, waarvoor geen extra geld betaald hoeft te worden. Deze zorgverzekeraar zet elk jaar weer in op het kunnen bieden van de hoogste kwaliteit en is dan ook al vijf keer achter elkaar uitgeroepen tot de beste zorgverzekeraar van Nederland door KiesBeter.nl.

Samenwerking met ONVZ

PNO zorg heeft een samenwerkingsverband met de zorgverzekeraar ONVZ in de plaats Houten. Deze zorgverzekeraar draagt namelijk het risico van de portefeuille ziektekosten van PNOzorg en is eveneens verantwoordelijk voor het uitvoeren van de zorgverzekeringen. PNO heeft als eigen zorglabel de mogelijkheid om als intermediair op te treden, waarbij het bestuur de verantwoordelijkheid draagt voor de inhoud en de positionering van het zorglabel. Er wordt dan ook toegezien op de uitvoeringskwaliteit en dienstverlening van zorgverzekeraar ONVZ.

Aanbod van verzekeringen

Als zorgspecialist heeft PNO een divers aanbod van zorgverzekeringen in het aanbod beschikbaar, waaronder uiteraard de basisverzekering, aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekeringen. Kinderen zijn altijd gratis meeverzekerd op de polis van de ouders. Verder biedt deze zorgverzekeraar de mogelijkheid om een zorgverzekering internationaal af te sluiten. Voor elk zorgpakket geldt bovendien dat er vrijheid wordt geboden in de keuze van ziekenhuizen, artsen en het merk van medicijnen. Iedereen kan zelf online de gewenste dekking bepalen en laten berekenen wat de prijs is voor de betreffende polis. Er kan eventueel ook telefonisch advies worden gevraagd bij deze zorgverzekeraar.