Unieke buitenhuisdekking bij Ditzo inboedelverzekering

Unieke buitenhuisdekking bij Ditzo inboedelverzekering

De Ditzo inboedelverzekering is een prima verzekering voor de inboedel van elke woning. Maar de Ditzo inboedelverzekering heeft nog veel meer te bieden, zoals een unieke buitenshuisdekking, waarmee goederen over de hele wereld verzekerd zijn. En is er sprake van een kantoor aan huis? Dan geldt dat de inboedel daarvan standaard is meeverzekerd. Bovendien kunnen verzekerden profiteren van een bonuskorting als er schadevrij met de auto wordt gereden en de autoverzekering bij Ditzo is afgesloten. Vreemde combinatie? Nee hoor, want veilige rijders zonder schade hebben op andere gebieden vaak ook minder schade.

 

Buitenhuisdekking

Door een Ditzo inboedelverzekering af te sluiten, kan er het hele jaar door van de buitenhuisdekking geprofiteerd worden. Mensen nemen onderweg steeds meer spullen en dat geldt ook voor vakanties. Bij Ditzo hoeft daarvoor geen aparte verzekering te worden afgesloten om de spullen te verzekeren als er al een Ditzo inboedelverzekering is afgesloten. De spullen zijn in dat geval over de hele wereld verzekerd zonder dat daarvoor extra premie in rekening wordt gebracht. Bovendien hoeft er dan niet meer voor een bagagedekking worden gekozen bij het afsluiten van een reisverzekering als men op vakantie gaat.

 

Direct verzekeren

De Ditzo inboedelverzekering kan meteen worden afgesloten. En als er sprake is van een inboedelverzekering bij een andere verzekeraar, dan kan er van de opzegservice gebruik worden gemaakt. De afhandeling van schade kan online gevolgd worden, waarbij altijd de actuele stand van zaken weergegeven wordt. De aanvraag voor een Ditzo verzekering kan meteen geaccepteerd worden en ingaan op de gewenste datum. Niet tevreden? Dan bestaat altijd de mogelijkheid om op elk gewenst moment de Ditzo inboedelverzekering weer op te zeggen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.