Unive autoverzekering met gratis Victor Veilig

Unive autoverzekering met gratis Victor Veilig

Nu een Unive autoverzekering afsluiten, betekent dat er gratis een Victor Veilig wordt ontvangen. Eerder werd al bericht dat deze grote verzekeraar in het kader van veilig verkeer al een samenwerking is aangegaan met Veilig Verkeer Nederland. De consument en met name kinderen profiteren van de actie. De actie van de gratis Victor Veilig geldt voor iedereen, die voor 1 oktober een Unive autoverzekering afsluit.

Veilig verkeer

De felgekleurde gele verkeerspop heeft een waarde van maar liefst 45 euro en kan beschouwd worden als een veiligheidsproduct. Door de aanwezigheid van de knalgele verkeerspop zullen weggebruikers zich eerder bewust worden van de kinderen, die deelnemen aan het verkeer. Bestuurders worden door de pop als het ware gewaarschuwd om oplettendheid te betrachten. De verkeerspop valt overigens extra op door de rode pet. De attentiewaarde is hiermee hoog en dat is nu net de bedoeling van de verzekeraar en Veilig Verkeer Nederland.

Op is op

Wie in het bezit wil komen van de opvallende verkeerspop moet wel snel zijn, want voor de actie geldt wel dat de pop beschikbaar wordt gesteld zolang de voorraad strekt. Op is op en als de datum 1 oktober verstreken is, dan zullen er ook geen Victor Veilig poppen meer worden verstrekt. De Unive autoverzekering kan meteen online worden afgesloten. Mocht er onverhoopt geen Victor Veilig pop meer beschikbaar zijn, dan kan er geïnformeerd worden bij de ANWB, waar de verkeerspop tegen betalen verkregen kan worden. Niet-leden betalen 45 euro en leden kunnen de pop krijgen voor 40 euro.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.