Anderzorg

Anderzorg verzekeringen

Anderzorg verzekeringen is een onderdeel van de zorgverzekeraar Menzis en biedt de mogelijkheid aan verzekerden om zelf via internet veel te regelen. Hierdoor kan de premie van de Anderzorg verzekeringen laag blijven, want de kosten worden door het aanbieden van dienstverlening via internet enorm beperkt. Deze verzekeraar heeft samen met Menzis overeenkomsten met bijna alle zorgaanbieders in Nederland. Klanten krijgen daarom een grote keuzevrijheid.

Aanbod verzekeringsproducten

Het aanbod van Anderzorg verzekeringen beperkt zich tot het aanbieden van zorgverzekeringen. Naast de basisverzekering worden er drie verschillende aanvullende zorgverzekeringen aangeboden, waar de consumenten naar eigen voorkeur een keuze uit kunnen maken. Doordat deze verzekeraar geen andere verzekeringen aanbiedt, kan er gerekend worden op een uitstekende kwaliteit en een prima service. De klant staat bij de nodige zorg altijd centraal. De vergoeding van de Anderzorg verzekeringen vindt plaats op basis van een restitutiepolis, waarbij er sprake is van gecontracteerde zorg. Hierdoor hoeven verzekerden in principe niet zelf eerst te betalen. De rekening van zorg zal vrijwel altijd rechtstreeks naar de verzekeraar worden gezonden.

Online premieberekening

De premie van de Anderzorg verzekeringen kan online worden uitgerekend door van de rekenmodule gebruik te maken. Hiervoor zijn een aantal persoonlijke gegevens nodig, zoals geboortedata, waarna voor een extra aanvullende verzekering of een tandartsverzekering kan worden gekozen. Ook wordt de mogelijkheid geboden om vrijwillig het eigen risico te verhogen, zodat er een lagere premie in rekening kan worden gebracht voor de Anderzorg verzekeringen. Na de premieberekening kan het gewenste product meteen online worden afgesloten, maar het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Anderzorg contact

Anderzorg is maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 19.00 uur telefonisch bereikbaar.
Bel met 0900 16 16 160. Je betaalt dan € 0,15 per minuut.

Anderzorg adres:

Anderzorg
Postbus 1177
7500 BD Enschede
Fax: 050 526 5273