AutoWeek

Auto week verzekeringen

AutoWeek autoverzekering is een onderdeel van het bedrijf Sanoma Uitgevers Groep en richt zich op verschillende diensten. Een van de soorten dienstverlening, waar AutoWeek zich op richt, is het bemiddelen bij de mogelijkheid voor het afsluiten van een autoverzekering van ASR Schadeverzekering NV. AutoWeek richt zich daarbij niet op het adviseren inzake autoverzekeringen, maar bemiddelt daarin alleen.

Diensten AutoWeek autoverzekering

Naast de bemiddelende rol voor autoverzekeringen, waarvoor de uitvoerende taak door AutoWeek is overgedragen aan ASR Schadeverzekeringen, biedt AutoWeek tal van andere diensten aan. De AutoWeek is een tijdschrift en beschikt eveneens over een uitgebreide website, waar een schat aan informatie gevonden kan worden over auto’s. Tevens biedt de website van AutoWeek de gelegenheden om op zoek te gaan naar een tweedehands auto en kunnen de auto’s met elkaar worden vergeleken. Bovendien kunnen bezoekers van de website het overzicht van voordeelacties voor de aanschaf van een auto bekijken.

AutoWeek Advies en Financieel

AutoWeek autoverzekering biedt via de website Autoweek ook advies en beschikt over een archief, waarin zich meer dan tweeduizend autotests bevinden. Er zijn reeds meer dan twintigduizend gebruikers van de website, die een autoreview op de site hebben achtergelaten. Verder zijn er ook reacties van gebruikers in te zien, die betrekking hebben op een dealerreview. Naast het uitgebreide advies over auto’s in de breedste zin van het woord, biedt AutoWeek ook de mogelijkheid om een autoverzekering af te sluiten. Verder kan er direct informatie over een auto worden opgevraagd door de kentekencheck en kan er via AutoWeek online autofinanciering worden aangevraagd voor het kopen van een auto. Sluit hier direct de Autoweek autoverzekering af.