Neckermann

Uitgebreide dekkingen

Prima tarief

Divers aanbod

Online afsluiten

Geschenken of kortingen

Neckermann verzekeringen

Het aanbod van Neckermann verzekeringen is uitgebreid en divers en varieert van autoverzekeringen tot aansprakelijkheidsverzekeringen en van een huisdierenverzekering tot een woonhuisverzekering. De online aanbieder van verzekeringsproducten biedt Neckermann verzekeringen tegen een prima tarief en met een uitgebreide dekking.

Online premieberekening

Deze verzekeraar biedt voor alle verzekeringsproducten de gelegenheid om de premie online uit te rekenen. Zo kan iedereen meteen zien wat de hoogte van de premie bij een specifieke dekking is. De verzekeringspolissen beschikken naast een uitgebreide dekking ook over unieke eigenschappen. Voor het verzekeren van het woonhuis kan er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van de waardegarantie en bij het verzekeren van de aansprakelijkheid is er geen sprake van een eigen risico. En bij de huisdierenpolis is het chippen van de hond of kat meeverzekerd en zijn alle rassen en soorten huisdieren welkom. Ook worden er met regelmaat acties gehouden, waarbij er een geschenk of korting wordt gegeven bij het afsluiten van een polis, zoals een gratis stofzuiger bij het afsluiten van een inboedelverzekering of een gratis navigatiesysteem bij het verzekeren van de auto bij deze verzekeraar.

Polis online afsluiten

Wie ervoor kiest om één van de Neckermann verzekeringen af te sluiten, kan dit rechtstreeks online doen via de website van dit bedrijf. De polis zelf zal uiteindelijk bij Delta Lloyd Schadeverzekering NV worden afgesloten, die onder de naam Virtes Schadeverzekeringen handelt. Via de website van Neckermann.com wordt er alleen bemiddeld bij het afsluiten van een polis in de hoedanigheid van bemiddelaar voor Virtes Schadeverzekeringen, waarvoor een vergoeding wordt ontvangen.