Proteq

Proteq verzekeringen

De verzekeringsmaatschappij Proteq is een onderdeel van het bedrijf SNS Reaal, waar verder ook de SNS Bank en Reaal Verzekeringen deel van uitmaken. De doelstelling van het bedrijf is om het de consument op het gebied van verzekeringszaken zo eenvoudig mogelijk te maken. Besparen op tijd en besparen op de premie van een verzekering, dat is mogelijk bij deze verzekeraar, waar alles online geregeld kan worden. Lange formulieren met ingewikkelde vragen hoeft u bij deze online verzekeraar dan ook niet te verwachten, maar wel snelheid, vakkundigheid en een uitgebreid aanbod van verzekeringen.

Aanbod van verzekeringen

Bij Proteq is het mogelijk om een keuze te maken uit een breed aanbod van verzekeringsproducten. Het aanbod varieert van een Dier & Zorgverzekering tot een caravanverzekering en van een uitvaartverzekering tot een ongevallenverzekering. Het is mogelijk om een combinatie van verzekeringsproducten af te sluiten, zodat u voor alle belangrijke risico´s dekking kunt krijgen.

Klant staat centraal

Bij deze online verzekeraar staat de klant in alle opzichten centraal. De consumenten krijgen namelijk duidelijkheid over het verzekeringsproduct, helderheid over de kosten van het verzekeringsproduct en inzicht in de voorwaarden van de betreffende verzekering. De klantgerichte dienstverlening uit zich ook door de snelheid waarmee consumenten door deze onderneming geholpen kunnen worden. Zo wordt er doorgaans met betrekking tot de acceptatie van een nieuwe verzekering binnen een werkdag gereageerd en worden ook informatieverzoeken over het afsluiten van nieuwe verzekeringsproducten binnen een dag afgehandeld. U staat als klant dus in alle opzichten centraal en uiteraard is de dienstverlening niet compleet zonder een verzekeringsproduct dat perfect aansluit bij de risico´s. Daar kunt u bij deze verzekeringsmaatschappij van op aan.