TCN

TCN verzekeringen

TCN staat voor de afkorting TakeCareNow en is als verzekeraar een onderdeel van Agis Zorgverzekeringen. TCN is een speciaal jongerenlabel dat dus vooral gericht is op de jongeren en daar de verzekeringsproducten ook op afstemt. Het is bij deze online aanbieder mogelijk om een jongeren zorgverzekering af te sluiten, maar de doelgroep kan er ook terecht voor een aantal andere verzekeringsproducten, zoals voor een doorlopende reisverzekering of kortlopende reisverzekering. Deze kunnen via de website van TakeCareNowe online worden afgesloten.

Kortingen

De premies van de verzekeringen van TCN zijn al bijzonder laag te noemen, maar de kortingen gaan verder. Zo wordt er aan verzekerden de mogelijkheid geboden om met korting bij de Achmea Health Centers te gaan sporten in de eigen omgeving. TakeCareNow is een onafhankelijke zorgverzekeraar, maar maakt wel deel uit van een groter bedrijf en dat maakt het mogelijk om ook van alle voordelen te profiteren.

Agis

Als onderdeel van Agis biedt TCN de voordelen, zoals die van een grote verzekeraar verwacht mogen worden. Dat betekent dus concreet dat verzekerden profiteren van professionaliteit en kunnen rekenen op een uitstekende service. Ook de continuïteit is natuurlijk gewaarborgd doordat TakeCareNow onderdeel uitmaakt van een groter geheel, dat als bedrijf tot een van de grotere zorgverzekeraars in Nederland wordt gerekend. De transparante werkwijze van TCN is een extra voordeel. Zo weten verzekerden snel waar zij aan toe zijn. Wie belt, zal direct een antwoord krijgen en het is mogelijk om online de premie van een verzekering te laten berekenen en gelijk daarna een offerte aan te vragen.