VGZ

VGZ verzekeringen

VGZ is een coöperatie en met meer dan vier miljoen verzekerden behoort het bedrijf t een van de grootste zorgverzekeraars van het land. De zorgverzekeraar is al ruim vijftig jaar actief op het gebied van het uitvoeren van ziektekostenverzekeringen. De coöperatie is verder actief op maatschappelijk, recreatief en medisch gebied en sponsoren om die reden ook diverse daaraan gerelateerde evenementen, zoals de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. De zorgverzekeraar wil graag dicht bij de maatschappij en de klanten staan en daarom worden er altijd initiatieven ontwikkeld die aan het milieu en de sociale samenleving een bijdrage kunnen leveren.

Aanbod verzekeringen

Als zorgverzekeraar biedt VGZ naast het basispakket ook aanvullende zorgpakketten en zelfs totaalpakketten aan. Ook kunnen verzekerden er terecht voor een collectieve zorgverzekering. Verzekerden met een VGZ zorgpas kunnen van vele voordelen profiteren. Bijvoorbeeld door van de kortingsmogelijkheden bij sportscholen gebruik te maken of bij de aanschaf van een bril of lenzen. Ook kan er van andere diensten gebruik worden gemaakt, zoals van de gezondheidslijn of van de Luierservice.

Extra diensten

Klanten profiteren bij VGZ van extra diensten in de vorm van de bemiddelingsservice MijnGemak. Dat kan onder meer door gebruik te maken van de boodschappenservice, maaltijdenservice, huishoudelijk werk, kinderoppas of huisdierenverzorging. Verder kunnen klanten tegen voordelige prijzen bijvoorbeeld het tuinonderhoud laten uitvoeren door van de bemiddelingsservice gebruik te maken. Een offerte voor dergelijke diensten kan online worden aangevraagd. Andere extra diensten worden geboden op het gebied van bewegen, zoals door te gaan starten met fitness, waarbij er op een gratis analyse van de fitheid gebruik kan worden gemaakt.