Zilveren Kruis

Zilveren kruis verzekeringen

Het aanbod met betrekking tot de Zilveren Kruis verzekering richt zich vooral op het segment van zorgverzekeringen, maar het is ook mogelijk om bij deze verzekeraar een reisverzekering af te sluiten voor een onbezorgde reis of heerlijke vakantie naar het buitenland. Elke Zilveren Kruis verzekering wordt aangeboden onder de noemer van Zilveren Kruis, die tot de grootste zorgverzekeraars van het land gerekend kan worden.

Zilveren Kruis

Naast de Zilveren Kruis verzekering behoren er nog meer zorgverzekeraars tot Achmea, die allen gebundeld zijn in de sector Zorg en Gezondheid. De standaard Zilveren Kruis verzekering betreft individuele verzekeringsproducten, maar deze zorgverzekeraar biedt ook producten op maat aan op collectief niveau. Collectieve verzekeringen worden dus eveneens aangeboden voor onder meer branches en werkgevers. De klant staat bij het afsluiten van een verzekeringsproduct altijd centraal of dat nu een particulier of een werkgever betreft. Werkgevers kunnen profiteren van de voordelen, zoals de uitstekende aandacht voor verzuim en preventie.

Keuze uit verzekeringsproducten

Naast een reisverzekering is de Zilveren Kruis verzekering vooral gericht op het aanbieden van zorgverzekeringen, zoals de basisverzekering, tandartsverzekering en collectieve verzekeringen. Verzekerden kunnen hun voordeel doen met de plus van deze verzekeraar en dat is er sprake is van een uitstekende kwaliteit. De zorgverzekeraar heeft zelfs een speciale afdeling Zorgbemiddeling, zodat er snel in de eigen omgeving de beste zorg gevonden kan worden. Er wordt verder veel samengewerkt met partners buiten en binnen de zorg om tot een optimale dienstverlening te kunnen komen. Bij deze zorgverzekeraar strekt de zorg in elk geval verder dan alleen het uitbetalen van ingediende declaraties.