Agis zorgverzekering

Afgestemd op levensfase

Tandartsverzekering

Aanvullende dekkingen

Vrijwillig hoger eigen risico

Agis zorgverzekering

De Agis zorgverzekering bestaat uit drie verschillende elementen met de basisverzekering als een verplicht element. De dekking voor de basiszorg kan verder worden aangevuld met onder een meer aanvullende verzekering en een speciale tandartsverzekering. De Agis zorgverzekering wordt afgestemd op verschillende levensfasen, zoals op jongeren, singles en partners, gezinnen en senioren vanaf een leeftijd van 50 jaar. Zo kan altijd de meest passende polis gevonden worden bij deze zorgverzekeraar.

Basisverzekering

Voor de basiszorg biedt de Agis zorgverzekering twee opties, namelijk de Agis Basispolis Basic en de Agis Basispolis. De eerste genoemde betreft een zogenaamde naturapolis, waarbij er gerekend kan worden op geneeskundige zorg en mondzorg tot een leeftijd van 18 jaar. Ook toegang en vergoeding tot farmaceutische zorg is geregeld net als ziekenvervoer en hulpmiddelenzorg. Met deze Agis zorgverzekering wordt tot alle ziekenhuizen in Nederland toegang geboden en hoeft de verzekerde geen declaratie in te dienen. De andere polis betreft een restitutiepolis met gelijke vergoedingen, maar met het verschil dat er declaraties moeten worden ingediend.

Tandartsverzekering en aanvullende dekking

De tandarts verzekering kent drie verschillende pakketten, zoals Tand Compact, Tand Compleet en Tand Comfort. De premie wordt hoger naarmate de uitgebreidheid van de tandartsdekking toeneemt. De aanvullende dekkingen van de Agis zorgverzekering biedt keuzemogelijkheden voor een pakket, dat afgestemd is op de levensfase en persoonlijke situatie. De meest uitgebreide aanvullende Agis zorgverzekering betreft het Comfort Plus pakket en de minst uitgebreide is het Compact pakket. Verder kan er een keuze worden gemaakt tussen Compleet, Gezinnen, 50plus Actief en Comfort. Deze verzekeraar biedt verder nog een nieuw en exclusieve aanvullend pakket in de vorm van Vrouw Plus.

Beoordeling van onze klanten

Prima geregeld

zorgverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk

Goede zorg

zorgverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen.
- Bert

Prima

zorgverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van mijn hoge zorgkosten en correct met de premies
- Jan