Anderzorg

Wel of geen eigen risico

Drie aanvullende dekkingen

Lage premie

Online regelen

Restitutiepolis gecontracteerde zorg

Anderzorg zorgverzekering

De Anderzorg zorgverzekering bestaat naast de basisverzekering uit drie optionele aanvullende verzekeringen. De basisverzekering is voor iedereen verplicht en deze verzekeraar is op dat gebied één van de goedkoopste in Nederland. Ook voor de aanvullende dekkingen geldt dat deze voordelig worden aangeboden. Met de keuze voor de Anderzorg zorgverzekering kan de verzekerde zelf veel online regelen en daardoor blijft de premie aantrekkelijk laag. Overigens maakt deze verzekeraar deel uit van Menzis.

Basisverzekering

De basisverzekering wordt met een wettelijk verplicht eigen risico aangeboden, maar de verzekerde heeft zelf de vrijheid om het eigen risico van deze Anderzorg zorgverzekering te verhogen. Ook kan er een keuze worden gemaakt om niet voor het verplichte eigen risico te kiezen. In dat geval zal de premie van de basiszorgverzekering hoger zijn in vergelijking met de premie bij de keuze voor een hoger vrijwillig eigen risico. Bij alle zorgverzekeraars is de dekking van deze verzekering overigens gelijk. Het is namelijk de overheid, die bepaalt welke zorg in de dekking moet worden opgenomen. Klanten profiteren dus van de lage premie van de Anderzorg zorgverzekering.

Aanvulling op de basis

De aanvullingen op de Anderzorg zorgverzekering bestaat uit twee aanvullende verzekeringen en een aparte tandartsverzekering. Met betrekking tot de aanvullende dekking kan er een keuze worden gemaakt tussen Anderzorg Jong en Anderzorg Extra, zodat die zorgdekking gekozen kan worden, die aansluit op de behoefte van de verzekerde. De tandartsverzekering als extra dekking op de Anderzorg zorgverzekering biedt een vergoeding voor de meest voorkomende tandartsbehandelingen.

Beoordeling van onze klanten

Prima geregeld

zorgverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk

Goede zorg

zorgverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen.
- Bert

Prima

zorgverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van mijn hoge zorgkosten en correct met de premies
- Jan