Diks oldtimerverzekering

Taxatierapport niet verplicht

No-claimkorting tot 75 procent

Dagelijks gebruik van oldtimer mogelijk

Eerste auto is niet verplicht

Maandelijkse premiebetaling

Diks oldtimerverzekering

Een Diks oldtimerverzekering is een klassiekerpolis, waar de verzekeraar al meer dan twintig jaar ervaring in heeft. Het verzekeringsbedrijf heeft in vergelijking met andere maatschappijen soepele toelatingseisen en biedt een aantal aantrekkelijke voordelen. U kunt een Diks oldtimerverzekering afsluiten en profiteren van een scherpe premie.

Voordelen Diks oldtimerverzekering

Er zijn meerdere voordelen, waarvan u kunt profiteren. Een van de voordelen is dat er geen taxatierapport geëist wordt bij het aangaan van een polis. Ook is het in het bezit zijn van een eerste auto niet verplicht, maar kan de wagen zelfs dagelijks gebruikt worden, waarbij er sprake zal zijn van een semi oldtimerpolis. In dat geval mag er jaarlijks tot twintigduizend kilometer met de wagen gereden worden.

Premiebetaling

De premie van de Diks oldtimerverzekering zal afhankelijk zijn van het type polis en het gebruik. Het is mogelijk om per maand een premie te betalen en verzekerden kunnen bovendien rekening op een aantrekkelijke no-claimkorting. Deze no-claimkorting kan namelijk wel oplopen tot vijfenzeventig procent en dat levert natuurlijk een aantrekkelijke besparing op de premie op.