Diks verzekeringen

Diks Verzekeringen is al opgericht in 1970 en heeft als doelstelling om consumenten op een onafhankelijke wijze diensten te verlenen om zo het beste verzekeringsproduct te kunnen vinden tegen de laagst mogelijk premie. De eerste oldtimers konden al in 1990 verzekerd worden en ook op andere gebieden worden er meerdere verzekeringsproducten aangeboden. Diks Verzekeringen treedt op als een onafhankelijk tussenpersoon en dat betekent dat er geen verplichtingen zijn in de richting van verzekeringsmaatschappijen.

Verzekeringsproducten

De verzekeringsproducten voor consumenten van deze maatschappij zijn onder meer af te sluiten op het gebied van auto’s, maar ook op het gebied van wonen en brommers zijn er passende verzekeringsproducten te vinden. Binnen deze categorieën is weer een divers aantal specifieke verzekeringssoorten beschikbaar, zoals in de categorie auto en wonen. Bij de categorie auto kunt u een bedrijfsauto verzekeren, maar ook een camper of een exclusieve auto komen in aanmerking om bij deze verzekeraar dekking te krijgen tegen een groot aantal risico’s.

Snel online afsluiten

Het grote voordeel van de onafhankelijke tussenpersoon is, dat de verzekeringsproducten binnen vijf minuten online kunnen worden afgesloten. Indien u echter liever telefonisch contact heeft, behoort dat eveneens tot de mogelijkheden. Het bedrijf is namelijk gedurende zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag bereikbaar voor alle vragen.

Directe dekking

Bij het online afsluiten van één van de producten is het mogelijk om direct dekking te krijgen, zodat u bijvoorbeeld direct de weg op kunt rijden met uw auto. Overigens is Diks Verzekeringen aangesloten bij de branchevereniging Thuiswinkel Waarborg en beschikt dan ook over het keurmerk.

DeltaLloyd autoverzekering

De DeltaLloyd autoverzekering voorziet met de wa dekking in de verplichting die alle automobilisten hebben om de auto in verband met de wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren. Het is mogelijk om bij deze verzekeraar daarnaast voor een uitgebreidere dekking te kiezen, waarmee de eigen auto ook tegen schade is verzekerd. Er worden in totaal drie standaard dekkingen geboden met de keuze om deze verder uit te breiden met aanvullende opties. In ieder geval profiteert elke verzekerde van meerdere voordelen als de auto bij deze verzekeraar in de verzekering wordt gebracht.

Wat is verzekerd?

Bij de DeltaLloyd autoverzekering met een wa dekking wordt alleen andermans schade vergoed. Bij de uitgebreidere dekking WA met Beperkt Casco wordt ook een vergoeding uitgekeerd als er aan de eigen auto schade door brand, diefstal of storm is ontstaan. De autoruiten zijn in deze dekking meeverzekerd. De WA met Volledig Casco biedt de meeste zekerheid voor het vergoeden van schade aan de eigen auto als die door eigen schuld is ontstaan. Voor de beide casco dekkingen geldt dat er sprake is van een eigen risico van 150 euro per schadegeval en kan optioneel voor een hoger eigen risico van 350 euro of 450 euro worden gekozen.

Extra verzekeringen

Bij de DeltaLloyd autoverzekering kan een extra verzekering worden afgesloten om voor andere risico’s dekking te krijgen. Dat kan bijvoorbeeld door voor de accessoiredekking te kiezen, waarbij ook later ingebouwde accessoires onder de dekking van deze extra verzekering vallen. Een andere optie is om voor een ongevallendekking voor inzittenden een extra polis af te sluiten of om de keuze te laten vallen op de schadeverzekering voor inzittenden. Deze verzekeraar biedt verder de extra verzekeringen Pechhulp Nederland en Rechtsbijstanddekking Verkeer.

Beoordelingen van onze klanten

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.