Diks

Diks verzekeringen

Diks Verzekeringen is al opgericht in 1970 en heeft als doelstelling om consumenten op een onafhankelijke wijze diensten te verlenen om zo het beste verzekeringsproduct te kunnen vinden tegen de laagst mogelijk premie. De eerste oldtimers konden al in 1990 verzekerd worden en ook op andere gebieden worden er meerdere verzekeringsproducten aangeboden. Diks Verzekeringen treedt op als een onafhankelijk tussenpersoon en dat betekent dat er geen verplichtingen zijn in de richting van verzekeringsmaatschappijen.

Verzekeringsproducten

De verzekeringsproducten voor consumenten van deze maatschappij zijn onder meer af te sluiten op het gebied van auto’s, maar ook op het gebied van wonen en brommers zijn er passende verzekeringsproducten te vinden. Binnen deze categorieën is weer een divers aantal specifieke verzekeringssoorten beschikbaar, zoals in de categorie auto en wonen. Bij de categorie auto kunt u een bedrijfsauto verzekeren, maar ook een camper of een exclusieve auto komen in aanmerking om bij deze verzekeraar dekking te krijgen tegen een groot aantal risico’s.

Snel online afsluiten

Het grote voordeel van de onafhankelijke tussenpersoon is, dat de verzekeringsproducten binnen vijf minuten online kunnen worden afgesloten. Indien u echter liever telefonisch contact heeft, behoort dat eveneens tot de mogelijkheden. Het bedrijf is namelijk gedurende zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag bereikbaar voor alle vragen.

Directe dekking

Bij het online afsluiten van één van de producten is het mogelijk om direct dekking te krijgen, zodat u bijvoorbeeld direct de weg op kunt rijden met uw auto. Overigens is Diks Verzekeringen aangesloten bij de branchevereniging Thuiswinkel Waarborg en beschikt dan ook over het keurmerk.