Uitstekende medische zorg voor kat en hond

Nota wordt voldaan aan dierenartspraktijk

Vrije dierenartskeuze

De maximale vergoeding is € 5.000 per dier, per verzekeringsjaar.

Rekeningen boven de € 500,- kunnen direct gedeclareerd worden bij Proteq

Proteq huisdierenverzekering

De Proteq dierenverzekering: Uw huisdier is ongetwijfeld geliefd en als u voor onvoorziene uitgaven komt te staan ten behoeve van het dier, dan is het prettig als er een beroep kan worden gedaan op de dekking van een huisdierenverzekering. Proteq is een van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van verzekeringen voor honden en katten. Bij de Proteq dierenverzekering is het mogelijk om een keuze te maken voor een basispakket en voor aanvullende mogelijkheden.

Proteq huisdieren verzekeringen

De Dier & Zorg Verzekering bestaat uit een ongevallen- en ziektekostenverzekering voor honden en katten. Er worden uiteenlopende dekkingen geboden, zoals het ziektekostenpakket Standaard en het ziektekostenpakket Extra. Daarnaast is het mogelijk om een aanvullende dekking af te sluiten. U kunt rekenen op de beste medische zorg voor uw huisdier. Er kan door de verzekeraar direct worden afgerekend met de dierenartspraktijk, zodat het niet meer nodig is dat de nota eerst zelf wordt voldaan. Er geldt ten aanzien van de keuze voor de dierenarts een vrije keuze en er geldt bij het ouder worden een leeftijdstoeslag van € 3500,- voor uw huisdier. Als er zich een ongeval voordoet, dan is er geen sprake van een wachttermijn en de hoogste vergoeding bedraagt maximaal 5000 euro per jaar.

Premie Proteq huisdieren verzekering

Bij de berekening van de premie voor de Proteq dierenverzekering: Dier & Zorg Verzekering geldt dat er een onderscheid gemaakt wordt tussen katten en honden. Voor elk van deze dieren kan de premie afzonderlijk online berekend worden via de website van Proteq. Als er voor meerdere dieren een dierverzekering wordt afgesloten geldt dat er voor elk dier een aparte polis wordt samengesteld, waarbij er slechts één keer poliskosten in rekening zullen worden gebracht. Eigenaren, die hun hond of kat meenemen naar het buitenland kunnen voor de aanvullende dekking Vakantiedekking Buitenland kiezen, waarvoor uiteraard een extra premie betaald zal moeten worden.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.