Proteq dierenverzekering

Uitstekende medische zorg voor kat en hond

Nota wordt voldaan aan dierenartspraktijk

Vrije dierenartskeuze

De maximale vergoeding is € 5.000 per dier, per verzekeringsjaar.

Rekeningen boven de € 500,- kunnen direct gedeclareerd worden bij Proteq

Proteq huisdierenverzekering

De Proteq dierenverzekering: Uw huisdier is ongetwijfeld geliefd en als u voor onvoorziene uitgaven komt te staan ten behoeve van het dier, dan is het prettig als er een beroep kan worden gedaan op de dekking van een huisdierenverzekering. Proteq is een van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van verzekeringen voor honden en katten. Bij de Proteq dierenverzekering is het mogelijk om een keuze te maken voor een basispakket en voor aanvullende mogelijkheden.

Proteq huisdieren verzekeringen

De Dier & Zorg Verzekering bestaat uit een ongevallen- en ziektekostenverzekering voor honden en katten. Er worden uiteenlopende dekkingen geboden, zoals het ziektekostenpakket Standaard en het ziektekostenpakket Extra. Daarnaast is het mogelijk om een aanvullende dekking af te sluiten. U kunt rekenen op de beste medische zorg voor uw huisdier. Er kan door de verzekeraar direct worden afgerekend met de dierenartspraktijk, zodat het niet meer nodig is dat de nota eerst zelf wordt voldaan. Er geldt ten aanzien van de keuze voor de dierenarts een vrije keuze en er geldt bij het ouder worden een leeftijdstoeslag van € 3500,- voor uw huisdier. Als er zich een ongeval voordoet, dan is er geen sprake van een wachttermijn en de hoogste vergoeding bedraagt maximaal 5000 euro per jaar.

Premie Proteq huisdieren verzekering

Bij de berekening van de premie voor de Proteq dierenverzekering: Dier & Zorg Verzekering geldt dat er een onderscheid gemaakt wordt tussen katten en honden. Voor elk van deze dieren kan de premie afzonderlijk online berekend worden via de website van Proteq. Als er voor meerdere dieren een dierverzekering wordt afgesloten geldt dat er voor elk dier een aparte polis wordt samengesteld, waarbij er slechts één keer poliskosten in rekening zullen worden gebracht. Eigenaren, die hun hond of kat meenemen naar het buitenland kunnen voor de aanvullende dekking Vakantiedekking Buitenland kiezen, waarvoor uiteraard een extra premie betaald zal moeten worden.

Beoordeling van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou

Standaard dekking

Achmea-reis
★★★★☆
“De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.”
- Florine Veldman