Take Care Now zorgverzekering

Een van de goedkoopste in Nederland

Afgestemde aanvullende zorg

Extra korting mogelijk

Professioneel en transparant

TCN zorgverzekering

De TakeCareNow zorgverzekering behoort tot een van de goedkoopste basisverzekeringen van alle zorgverzekeraars in Nederland. Naast het afsluiten van een zorgpolis met de basisdekking heeft iedereen ook de mogelijkheid om een passend aanvullend zorgpakket te nemen. De basisverzekeringen is voor iedereen gelijk, maar met betrekking tot de aanvullende zorgverzekeringen kan er voor zorg op maat worden gekozen bij de verzekeraar TCN.

Aanvullende zorg

Er kan aansluitend op de TakeCareNow zorgverzekering een keuze worden gemaakt uit drie verschillende pakketten, namelijk T@ke 1, T@ke 2 en T@ke 3. In alle pakketten zijn vergoedingen voor dezelfde zorg opgenomen, maar met het oplopen van het nummer van het pakket loopt de premie ook op. In het pakket T@ke 3 wordt daarom bijvoorbeeld een hogere vergoeding gegeven voor brillen en contactlenzen dan in pakket T@ke 1. In alle pakketten is verder een vergoeding opgenomen voor spoedeisende zorg in het buitenland net als een vergoeding voor vaccinaties en fysiotherapie. Bovendien heeft de verzekerde recht op vijftig condooms per jaar en dat aantal is in alle pakketten gelijk.

Korting op zorgverzekering

Op de TakeCareNow zorgverzekering kan een extra korting van vijfentwintig procent worden verkregen voor leden van Facebook, Twitter, Linkedlin of als u in het bezit bent van een CJP-Pas. Door gebruik te maken van de korting valt de premie dus nog voordeliger uit. Overigens is het voor jongeren met een bijbaan ook verstandig om na te gaan of er via de werkgever een extra korting kan worden verkregen.

Beoordeling van onze klanten

Prima geregeld

zorgverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk

Goede zorg

zorgverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen.
- Bert

Prima

zorgverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van mijn hoge zorgkosten en correct met de premies
- Jan