CZ

CZ verzekeringen

CZ is in Nederland een van de grote zorgverzekeraars en een onderlinge waarborgmaatschappij zonder winstoogmerk. Deze verzekeraar heeft zich ten doel gesteld om het verschil te maken in het aanbod van zorg voor de klanten. Dat betekent dat verzekerden kunnen rekenen op een betere, betaalbare en meer bereikbare zorg. Er wordt dan ook vooral gekeken naar de mogelijkheden om problemen op te op lossen om verzekerden de beste zorg te kunnen bieden. Dat is het verschil tussen CZ en andere aanbieders van zorg. Het bedrijf stelt hoge eisen aan zichzelf en maakt daarbij optimaal gebruik van creativiteit en doorzettingsvermogen.

Verantwoordelijkheid

Het beogen van betere zorg voor de klanten is niet alleen een doel van CZ, want de verzekeraar ziet het zelf ook als een verantwoordelijkheid. Het doel om de kwaliteit van de zorg te waarborgen en daar waar nodig te verbeteren wordt door deze zorgverzekeraar continu nagestreefd. Betere zorg wordt niet alleen op de langere termijn nagestreefd, maar ook op de korte termijn in het hier en nu. Verzekerden kunnen vierentwintig uur per dag telefonisch contact opnemen voor het verkrijgen van advies op het gebied van zorg.

Meer dan drie miljoen verzekerden

De zorgverzekeraar CZ heeft een marktaandeel van twintig procent en er zijn meer dan drie miljoen verzekerden aangesloten bij deze verzekeraar. De verzekeraar is online te bereiken, maar verspreid door Nederland zijn er ook een groot aantal servicekantoren beschikbaar, zoals in Zeeland, Limburg, Zuid-Holland en Noord-Brabant. De verzekeraar voert onder meer de labels OHRA, Delta Lloyd en CZ.