Nederlanden Nu

Nederlanden Nu verzekeringen

De Nederlanden van Nu is een verzekeraar, waar de consument rechtstreeks een verzekering online kunnen afsluiten. De verzekeraar gaat bij de dienstverlening uit van een aantal standpunten, zoals dat tevreden klanten tot succes leiden en luisteren en meten belangrijk is. Verzekeren zonder flauwekul is de slogan van deze nieuwe verzekeraar, die er alles aan doet om de dienstverlening op peil te houden en zo nodig te verbeteren. De Nederlanden van Nu maakt onderdeel uit van Generali Schadeverzekering Maatschappij. Dit bedrijf behoort weer tot de Generali Group, dat over de hele wereld actief is op het gebied van financiële producten.

Verzekeringen

Er worden door de Nederlanden van Nu verschillende verzekeringen aangeboden. In totaal zijn er acht verzekeringsproducten beschikbaar met onder meer een autoverzekering, inboedelverzekering en opstalverzekering. Ook kan er bij deze verzekeraar een motorverzekering worden afgesloten net als een doorlopende reisverzekering. Verder wordt er nog een rechtsbijstandverzekering aangeboden net als een aansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering. Van elke verzekering is het mogelijk om de premie online te berekenen. Ook kan er inzage worden verkregen in de voorwaarden van elke verzekering.

Verzekering online afsluiten

Bij de Nederlanden van Nu kan elke verzekering online worden afgesloten. Verder biedt de website van deze verzekeraar uitleg over de verschillende verzekeringstermen. De premie van de verzekeringen is aantrekkelijk om meerdere redenen. De premie is laag, omdat er geen flauwekul zaken bijkomen, zoals dure televisiereclames of een perfecte designwebsite. Bereken zelf de premie van een gewenste verzekering maar eens online bij deze verzekeraar en trek zelf de conclusie. Vergelijk de premie maar eens met de premies van andere verzekeraars.