Nederlanden Nu autoverzekering

Goede service

Goede dekking

Lage premie

Geen flauwekul

Nederlanden Nu autoverzekering

De Nederlanden van Nu autoverzekering biedt niet alleen goede dekking tegen een lage premie, maar ook nog eens een uitstekende service. Een goede dekking voor de auto is altijd belangrijk, maar consumenten hechten ook waarde aan het prijskaartje en een betrouwbare en snelle service. Het bijzondere is, dat de dekking en de service van deze verzekering ontwikkeld is op grond van 25.000 meningen van consumenten in Nederland. Er kan een keuze worden gemaakt uit verschillende basisdekkingen, waarvan de wa dekking verplicht is.

Dekking

Bij de Nederlanden van Nu autoverzekering kan er een keuze gemaakt worden tussen drie dekkingen. De wa dekking volstaat voor oudere auto’s, maar nieuwe en jongere auto’s kunnen maar beter met een uitgebreidere dekking worden verzekering. Bijvoorbeeld met de wa plus dekking. Deze dekking zal namelijk ook de schade vergoeden, die door storm, diefstal of brand aan het eigen voertuig is ontstaan. Nog uitgebreider is de all risk dekking. Met deze dekking zal de schade aan de wagen worden vergoed, die door eigen toedoen is ontstaan en biedt verder de wa plus dekking.

Aanvulling

De Nederlanden van Nu autoverzekering kan verder worden uitgebreid. Er zijn verschillende aanvullingen mogelijk, zoals pechhulp, ongeval inzittenden, auto rechtsbijstand en drie jaar aanschafwaarde. De verzekerde kan zelf de dekking en voorwaarden van deze aanvullingen doornemen om te bepalen of het wel of niet gewenst is om een aanvullende verzekering af te sluiten. Ook van deze dekkingen kan de premie online worden berekend op de website van de verzekeraar Nederlanden van Nu. Er is een handige tabel beschikbaar op de website van de verzekeraar met een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen de basisdekkingen.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk