Polis Direct

Polis Direct verzekeringen

De verzekeraar Polis Direct is al sinds 1995 actief op het gebied van verzekeringen en met alle ervaring inmiddels een specialist te noemen in het aanbieden van particuliere verzekeringen. Er wordt door dit label een grote waarde gehecht aan een goede dienstverlening. Er worden eigen producten ontworpen, waarbij het belang van de klant altijd voorop zal staan. Polis Direct biedt de diensten en producten aan als onderneming van Bovemij Financiële Diensten.

Verzekeringsproducten

De Polis Direct verzekeringen worden voor allerlei situaties aangeboden, zowel op het gebied van vervoer, wonen, reizen en leven. Bij de verzekeringen voor vervoer wordt er weer een onderscheid gemaakt tussen een autoverzekering, oldtimerverzekering, motorverzekering en caravanverzekering. Op het gebied van wonen wordt zowel een inboedelverzekering als een opstalverzekering aangeboden. Verzekerd op vakantie gaan kan door een reisverzekering af te sluiten. Met betrekking tot het leven zelf zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van een rechtsbijstandverzekering, uitvaartverzekering, gezinsongevallenverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Bij dit label kunt u dus terecht voor de meest noodzakelijke verzekeringen. Bij de afhandeling van schade kan de verzekerde zelf bepalen door welk bedrijf de schade hersteld dient te worden. Verzekeringen kunnen online worden afgesloten.

Scherpe premie en prima dekking

Bij het afsluiten van één of meerdere Polis Direct verzekeringen wordt er meteen geprofiteerd van de voordelen, zoals een prima dekking en een scherpe premie. Voor het afsluiten kan de premie online berekend worden, zodat u meteen weet waar u rekening mee kunt houden. Schade kan eveneens online gemeld worden via Mijn Polis Direct. Er kan financieel voordeel worden verkregen door de pakketkorting, die verstrekt wordt op de verzekeringen van het zogenaamde Thuispakket. Daartoe behoren onder meer de inboedelverzekering, opstalverzekering, gezinsongevallenverzekering, gezinsrechtbijstandverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering.