Polis Direct autoverzekering

Zeer scherpe premie

Vrije keuze schadeherstel

Nieuwwaarde tot 1 jaar vergoed

Regeling vervangend vervoer

Polis Direct autoverzekering

Bij het afsluiten van een Polis Direct autoverzekering worden er drie dekkingen geboden, waar een keuze uit kan worden gemaakt. De verzekering wordt tegen een zeer scherpe premie aangeboden, waarbij er verschillende dekkingen standaard deel uitmaken van de polis.

Keuze drie dekkingen

Bij de Polis Direct autoverzekering wordt de mogelijkheid geboden te kiezen voor de WA verzekering, de beperkt casco verzekering en de volledig casco verzekering, die ook bekend staat als all risk dekking. Bij de volledig casco dekking zal de verzekeraar meteen de schade aan de verzekerde vergoeden, waarna vervolgens de schade op de veroorzaker zal worden verhaald. Dat is dus een prima wijze van afhandeling van schade. Er geldt een eigen risico van 150 euro bij zowel de beperkt casco dekking als bij de all risk dekking. Het eigen risico kan door de verzekerde worden afgekocht tegen een extra premie van drie procent per jaar. Voor jonge bestuurders geldt overigens een extra eigen risico van 250 euro. Het gaat dus om jonge bestuurders en niet om de leeftijd van de verzekeringnemer.

Aanvullende verzekeringen

De Polis Direct autoverzekering kan met meerdere dekkingen worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met een ongevallenverzekering voor inzittenden of met een verhaalsrechtsbijstandverzekering. Een andere aanvullende dekking is die van vervangend vervoer binnenland net als de schadeverzekering voor inzittenden. Bij deze laatst genoemde dekking wordt er dekking geboden voor geleden schade van alle inzittenden van de auto. Dat geldt ook voor de bestuurder, waarbij er vergoeding kan worden gegeven voor schade aan spullen en personen. Pechhulp is een extra dekking, waarbij er hulp wordt geboden indien er sprake is van pech langs de weg.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk