Zekur.nl

Zekur.nl verzekeringen

De Zekur verzekeringen van Unive zijn speciaal bestemd voor de doelgroep jongeren. Er wordt namelijk niet alleen rekening gehouden met een zo laag mogelijke premie, maar ook nog eens met een uitstekende dekking. Bovendien kan de verzekering meteen online worden afgesloten, waarbij er altijd een keuze gemaakt kan worden tussen twee pakketten. Naast de zorgverzekering is er nog een diversiteit aan andere verzekeringen beschikbaar van Zekur, waar elke jongere zijn of haar voordeel mee kan doen. Simpel, duidelijk en goedkoop, dat is de kracht van deze aanbieder.

Autoverzekeringen

Voor jongeren is de premie van een autoverzekering een aardige kostenpost. Maar niet bij deze verzekeraar, waar een goede dekking wordt geboden voor een lage premie. Ideaal voor jongeren zonder extra afsluitkosten of poliskosten en met de mogelijkheid om tot 75 procent korting op de premie te verkrijgen. Mocht er schade ontstaan, dan wordt deze zo snel mogelijk verholpen bij erkende garages uit de omgeving. Er zijn twee pakketten beschikbaar, namelijk de Gewoon Zekur met alleen de wettelijke aansprakelijkheid en de Extra Zekur met een volledig casco verzekering. Uitbreidingen zijn uiteraard mogelijk.

Woonverzekeringsbundels

Wie op zichzelf gaat wonen, moet de eigen zaken goed geregeld hebben. Dat kan met de Zekur verzekeringen op het gebied van wonen. Maak een keuze uit twee van de verzekeringsbundels om optimaal verzekerd te zijn. Het maakt niet uit of het gaat om kamerbewoning of wonen in een eigen woning of huurwoning. Er kan een keuze worden gemaakt uit de pakketten Gewoon Zekur en Extra Zekur van de woonverzekeringsbundels. Voor elke woonsituatie is er een passende bundel beschikbaar. Bovendien komt dubbel verzekerd zijn hier niet voor en kan de bundel meteen online worden afgesloten. De woonsituaties, zoals uitwonende student, single e duo worden beschreven door Zekur met een advies voor een bundel.