Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid verzekeringen

De Zorg en Zekerheid verzekeringen bestaan uit verschillende producten, zoals een zorgverzekering en een basisverzekering. Deze regionale zorgverzekeraar maakt zich niet alleen sterk voor toegankelijke zorg, maar zeker ook voor betaalbare zorg. De gezondheid van de consumenten met Zorg en Zekerheid verzekeringen staan altijd centraal. Dat is te merken aan de kwaliteit van de dienstverlening, maar ook aan het werken met korte lijnen naar zorgverleners. Naast de dienstverlening aan consumenten kunnen zakelijke klanten ook profiteren van de Zorg en Zekerheid verzekeringen.

Verzekeringsproducten

Naast de zorgverzekering, die aangeboden wordt in de vorm van een basisverzekering en compleet aanvullende verzekeringen, kunnen consumenten ook prima verzekerd op reis gaan met de reisverzekering, waarbij tevens een annuleringsverzekering kan worden afgesloten. De Zorg en Zekerheid verzekeringen voor op reis bestaan uit een aflopende of doorlopende variant. De reis- en annuleringsverzekering kunnen los van elkaar worden afgesloten of met elkaar gecombineerd worden. De Zorg en Zekerheid verzekeringen komen in aanmerking om online te worden afgesloten.

Premieberekening en offerte

Voordat er één van de Zorg en Zekerheid verzekeringen wordt afgesloten, is het natuurlijk handig om op de hoogte te komen van de verzekeringspremie. Hiervoor kan dan ook gebruik worden gemaakt van de mogelijkheid om de premie te berekenen end daarvan een offerte te ontvangen. De offerte kan vrijblijvend worden toegezonden per post of per e-mail. Verzekerden kunnen bij deze verzekeraar naast een aantrekkelijke premie van nog meer veel meer voordelen profiteren. Er wordt namelijk een exclusief voordeel geboden met kortingsacties en promoties. Maandelijks worden er weer nieuwe acties en promoties aangeboden, waar verzekerden al dan niet gebruik van maken.