Gespreid betalen eigen risico

Voordelige premie

Extra diensten via MijnGemak

Gezondheidstips

VGZ zorgverzekeringen

De VGZ zorgverzekering kan op maat worden afgesloten, want naast het basispakket zijn er diverse opties beschikbaar om goed aanvullend verzekerd te zijn. Maak bijvoorbeeld gebruik van de keuzehulp om te ontdekken welk aanvullend pakket het beste aansluit op de persoonlijke situatie en profiteer uiteraard van alle voordelen die deze zorgverzekeraar te bieden heeft. Deze verzekeraar heeft geen winstoogmerk en biedt altijd hulp bij het vinden van de beste zorg. Naast een basispakket kan er voor een aanvullende zorgverzekering, tandartsverzekering, totaalpakket of collectieve zorgverzekering worden gekozen, waarvan de premie direct online berekend kan worden.

Basisverzekering

Bij het basispakket van de VGZ zorgverzekering wordt de mogelijkheid geboden om voor een natura polis of een restitutie polis te kiezen. Met de dekking uit het basispakket is iedereen verzekerd van goede zorg en tegen de kosten van bijvoorbeeld het bezoek aan de huisarts en vergoeding van medicijnen. De VGZ Zorgverzekering Natura is populair onder de verzekerden, waarbij er een keuze gemaakt kan worden uit het aanbod van zorgverleners dat in het Zorggids is opgenomen. Bij de Restitutie Zorgverzekering heeft de verzekerde een vrije keuze voor het bezoeken van artsen, specialisten en tandartsen. De premie van deze polis ligt daarom net even hoger als die van de natura polis. Verlaag eenvoudig de premie door voor een vrijwillig hoger eigen risico te kiezen.

Aanvullend pakket

Er kan verder een keuze worden gemaakt om een aanvullende VGZ zorgverzekering af te sluiten of om voor een aparte tandartsverzekering te kiezen. Via het aanvullende pakket worden er extra vergoedingen voor zorg geboden, zoals voor spoedeisende zorg in het buitenland of een vergoeding voor een bril of lenzen. Verder kan er uit drie tandartsverzekering een keuze worden gemaakt of een totaalpakket worden afgenomen, die op de persoonlijke levensfase zijn afgestemd. Het totaalpakket biedt tevens vergoedingen voor tandartszorg.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.