Service op maat

Premie op maat

Collectiviteitskorting

Keuze hoger eigen risico

Aanvullende verzekeringsvarianten

Zilveren Kruis zorgverzekering

De Zilveren Kruis zorgverzekering bestaat allereerst uiteraard uit de basisverzekering tegen ziektekosten, die iedereen, die woonachtig is in Nederland verplicht is om af te sluiten. Ten aanzien van de basisverzekering van de Zilveren Kruis zorgverzekering worden er door de verzekeraar al drie mogelijkheden geboden om een keuze uit te maken. Hierbij wordt er een onderscheid gemaakt tussen de uiteenlopende serviceniveaus.

Basisverzekeringen

De basis van de Zilveren Kruis zorgverzekering bestaat uit de serviceniveaus Beter Af Selectief Polis, Beter Af Polis en de Beter Af Exclusief Polis. De consument kan zo zelf de keuze maken voor een bepaald serviceniveau, waardoor meteen ook rekening gehouden kan worden met de hoogte van de premie. Bij het laagste serviceniveau van de Zilveren Kruis zorgverzekering is de premie ook het laagst, maar zal de verzekerde zelf een aantal zaken dienen te regelen. Een hoger serviceniveau leidt tot een hogere premie, maar ook tot een hogere service. Elke basisverzekering heeft een eigen risico, maar dat risico kan vrijwillig verhoogd worden, om de premie lager te laten worden.

Aanvullende verzekeringen

De Zilveren Kruis zorgverzekering biedt de mogelijkheid om van een aanvullende verzekering gebruik te maken. Er kan dan een aanvullende dekking worden gekozen, die niet vanuit de basisdekking wordt vergoed. Dat is bijvoorbeeld het geval indien er sprake van kosten van alternatieve geneeswijzen. Voor een aanvullende dekking wordt eveneens een keuze geboden uit meerdere varianten van de Beter Af Plus Polis, waarbij het aantal sterren de ruimte van de aanvullende dekking bepaald. Tandartskosten kunnen naast de Zilveren Kruis zorgverzekering aanvullend worden verzekerd door een tandartsverzekering af te sluiten. Bij de keuze voor een collectieve zorgverzekering wordt er een korting op de premie gegeven.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.