MoneYou

MoneYou verzekeringen

MoneYou is een online aanbieder van financiële producten en is een dochtervennootschap van de ABN AMRO Bank NV. MoneYou is naast een aanbieder van kredietproducten ook een bemiddelaar in de spaarproducten en verzekeringsproducten. Ook is MoneYou als agent aan de ABN AMRO Bank NV verbonden en verleent op basis daarvan een aantal specifieke beleggingsdiensten.

Online financiële dienstverlener

MoneYou is een online financiële dienstverlener en heeft als doel om op een eenvoudige manier duidelijke producten aan te bieden. MoneYou is in het jaar 2001 begonnen met het online aanbieden van financiële producten en is dan ook een van de voorlopers op het gebied van het online afsluiten van financiële producten. De eenvoudige wijze van het aanbieden van duidelijke producten komt onder meer tot uiting in het beperkte en overzichtelijke aanbod van beperkte productvarianten. Een ander doel van MoneYou is het aanbieden van de producten tegen een aantrekkelijke prijs en dat wordt uiteraard gerealiseerd doordat er alleen online producten worden aangeboden. De klanten kunnen dan ook zoveel mogelijk zaken zelf online regelen bij MoneYou

Financiële producten MoneYou

Consumenten kunnen bij MoneYou terecht voor het online afsluiten van een verzekering, zoals onder meer voor een autoverzekering, woonhuisverzekering, inboedelverzekering, reisverzekering of bijvoorbeeld voor een overlijdensrisicoverzekering. Naast verzekeringen is het ook mogelijk om online een hypotheek aan te vragen bij MoneYou en kan er gebruik worden gemaakt van de voordelen van een van de spaarrekeningen. Beleggen behoort ook tot de mogelijkheden net als het online afsluiten van een lening, waartoe ook het oversluiten van een lening gerekend kan worden.