MoneYou reisverzekering

Inclusief annuleringsverzekering

Onderwatersport en wintersport meeverzekerd

Mone You Hulpdienst biedt uitgebreide ondersteuning

Premie reisverzekering is extra laag

MoneYou reisverzekering

De MoneYou reisverzekering is geschikt voor iedereen, die regelmatig of reis of op vakantie naar het buitenland gaat en niet steeds een kortlopende reisverzekering wenst af te sluiten.

MoneYou doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering kent een bijzonder element en dat is dat deze standaard wordt aangeboden inclusief een annuleringsverzekering. De erzekering biedt de annuleringsdekking aan tot een bedrag van 1850 euro per persoon. Bovendien worden wintersporten en onderwatersporten automatisch verzekerd op de polis.

MoneYou Hulpdienst

Verzekerden van MoneYou kunnen bij calamiteiten altijd een beroep doen op de Mone You Hulpdienst. Deskundige medewerkers bieden hier op een professionele wijze hulp aan verzekerden, die tijdens de vakantie of op reis te maken krijgen met onvoorziende gebeurtenissen.

Eigen risico en premie

Voor de doorlopende reisverzekering van MoneYou geldt een eigen risico. Net als voor alle andere schadeverzekeringen is het bedrag van het eigen risico gesteld op een bedrag van honderd euro per gebeurtenis. Als gevolg van het toepassen van het eigen risico, wordt er door MoneYou een extra lage premie vastgesteld, waar de verzekerde weer van kan profiteren. Er kan online een premieoverzicht aangevraagd worden voor de reisverzekering, die daarna of meteen online kan worden afgesloten. Er wordt dan direct via email een digitale polis toegezonden.

Beoordelingen van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou

Standaard dekking

Achmea-reis
★★★★☆
“De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.”
- Florine Veldman