Inclusief annuleringsverzekering

Onderwatersport en wintersport meeverzekerd

Mone You Hulpdienst biedt uitgebreide ondersteuning

Premie reisverzekering is extra laag

MoneYou reisverzekering

De MoneYou reisverzekering is geschikt voor iedereen, die regelmatig of reis of op vakantie naar het buitenland gaat en niet steeds een kortlopende reisverzekering wenst af te sluiten.

MoneYou doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering kent een bijzonder element en dat is dat deze standaard wordt aangeboden inclusief een annuleringsverzekering. De erzekering biedt de annuleringsdekking aan tot een bedrag van 1850 euro per persoon. Bovendien worden wintersporten en onderwatersporten automatisch verzekerd op de polis.

MoneYou Hulpdienst

Verzekerden van MoneYou kunnen bij calamiteiten altijd een beroep doen op de Mone You Hulpdienst. Deskundige medewerkers bieden hier op een professionele wijze hulp aan verzekerden, die tijdens de vakantie of op reis te maken krijgen met onvoorziende gebeurtenissen.

Eigen risico en premie

Voor de doorlopende reisverzekering van MoneYou geldt een eigen risico. Net als voor alle andere schadeverzekeringen is het bedrag van het eigen risico gesteld op een bedrag van honderd euro per gebeurtenis. Als gevolg van het toepassen van het eigen risico, wordt er door MoneYou een extra lage premie vastgesteld, waar de verzekerde weer van kan profiteren. Er kan online een premieoverzicht aangevraagd worden voor de reisverzekering, die daarna of meteen online kan worden afgesloten. Er wordt dan direct via email een digitale polis toegezonden.

Beoordelingen van onze klanten

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.