Nooit onderverzekerd tot 60.000 euro

Extra uitgebreide dekking

Voordelige premie

Eigen risico van 100 euro per gebeurtenis

MoneYou inboedelverzekering

MoneYou biedt een divers aanbod van verzekeringen voor uiteenlopende risico’s. Zo is het ook mogelijk om een verzekering MoneYou inboedel af te sluiten. Met de MoneYou inboedelverzekering kunt u zekerheid verkrijgen omtrent gebeurtenissen, die tot schade leiden aan uw huisraad en kostbare bezittingen in uw woning. Het is mogelijk om een complete inboedelverzekering af te sluiten met garantie tegen onderverzekering.

MoneYou garantie

De polis biedt elke verzekerde standaard een garantie tegen onderverzekering. Die garantie wordt gegeven tot een bedrag van 60.000 euro. Het kan zijn dat de waarde van uw inboedel hoger is dan 60.000 euro en in dat geval kunt u gebruikmaken van de extra garantie tegen de mogelijkheid van onderverzekering. U kunt dan rekenen op een vergoeding van schade als het bedrag van 60.000 euro van de inboedelwaarde wordt overstegen. Hiermee wordt extra zekerheid verkregen en kunnen onaangename verrassingen voorkomen worden.

Uitgebreide dekking inboedelverzekering

De polis kent een uitgebreide dekking, maar het is ook mogelijk om voor een extra uitgebreide dekking te kiezen om uw inboedel te verzekeren tegen meerdere risico’s. Zo kunt u bijvoorbeeld glasschade afzonderlijk meeverzekeren bij de MoneYou inboedel. Als u ook al een woonhuisverzekering hebt, dan is glasschade overigens al standaard meeverzekerd en hoeft u deze verzekering voor glasschade uiteraard niet meer apart af te sluiten.

Premie en eigen risico

Bij de MoneYou inboedel wordt er standaard een eigen risico bedrag in rekening gebracht bij een schadegebeurtenis. Het gaat hier om een bedrag aan eigen risico van 100 euro per schadegeval. Door een eigen risico te hanteren, is het voor MoneYou mogelijk om de premie extra laag te houden. Daar profiteert u natuurlijk weer van. U kunt direct online de premie berekenen, zodat u precies weet wat de verzekering u zal kosten. Om van het voordeel van meerdere verzekeringen onder één dak te kunnen profiteren, zoals gebruiksgemak, is het mogelijk om ook andere verzekeringen bij MoneYou af te sluiten naast uw inboedelverzekering. U kunt daarbij denken aan een woonhuisverzekering, maar ook aan een rechtsbijstandverzekering of aan een doorlopende reisverzekering.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.