De Nationale opstalverzekering

Een eigen woning is een waardevol bezit en een bezit dat risico loopt. Er kan namelijk altijd onverwacht schade aan het huis ontstaan, bijvoorbeeld door een hevige storm of door brand. Het is dan prettig om te weten goed verzekerd te zijn met de opstalverzekering van Nationale Nederlanden. Deze verzekering biedt namelijk een oplossing voor de financiële gevolgen van de geleden schade. Bovendien wordt er door de verzekeraar ook zo snel mogelijk gezorgd voor herstel van de schade. De verzekeraar biedt voor de woonhuisverzekering de keuze tussen de dekking Uitgebreid of All-In.

Uitgebreid en All-In

De dekkingen Uitgebreid en All-In kennen een aantal overeenkomstige kenmerken. De woning is verzekerd tot een bedrag van 600.000 euro. Daarbij wordt schade vergoed als gevolg van storm, water, neerslag, brand en andere onvoorziene gebeurtenissen. Indien er noodvoorzieningen moeten worden getroffen, dan is dat meeverzekerd. Ook wordt noodzakelijk huur van een ander huis vergoed en vallen de kosten van het opsporen van een kapotte waterleiding onder de dekking. Bij herstel van schade via het eigen herstelnetwerk is er geen eigen risico. In andere situaties is er sprake van een eigen risico van 100 euro per gebeurtenis. De opstalverzekering van Nationale Nederlanden kan dagelijks worden opgezegd.

Dekking All-In

De All-In dekking is net even uitgebreider en vergoedt plotselinge schade of verlies van de woning ongeacht de oorzaak. Ook als de schade ontstaat als gevolg van een mankement aan de woning komt de geleden schade voor vergoeding in aanmerking. Op de website van Nationale Nederlanden wordt een uitgebreid overzicht getoond van de extra uitgebreide dekking van het All-In pakket. Ruitbreuk valt onder de dekking maar alleen als deze wordt veroorzaakt door de in de polis genoemde gebeurtenissen. Er kan een aanvullende Glasverzekering worden afgesloten, die dekking biedt ongeacht de oorzaak van de glasschade.

Beoordeling van onze klanten

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.